Η ανάρτησή της Νάντιας Μπουλέ για τα 20 χρόνια από τότε που έδωσε Πανελλήνιες και το μήνυμα στους υποψηφίους

Η ανάρτησή της Νάντιας Μπουλέ για τα 20 χρόνια από τότε που έδωσε Πανελλήνιες και το μήνυμα στους υποψηφίους

Με αφορμή τις Πανελλήνιες εξετάσεις που ξεκίνησαν, πολλοί οι Έλληνες celebrities θέλησαν να στείλουν τα δικά τους ενθαρρυντικά μηνύματα στους μαθητές της Γ’ λυκείου.

Αναμεσά τους και η Νάντια Μπουλε η οποία ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία για τα 20 χρόνια από τότε που έδωσε Πανελλήνιες στέλνοντας το δικό της μήνυμα στους υποψήφιους.

«Πανελλαδικές 2022. Φέτος συμπληρώνονται 20 χρόνια από τη χρονιά που έδωσα κι εγώ πανελλαδικές, αλλά παρά τη χρονική απόσταση θυμάμαι ολοκάθαρα τη σωματική αίσθηση εκείνης της περιόδου. Σφιγμένο στομάχι, υπνηλία και ένταση μαζί, μυαλό κουρκούτι και ένα σωρό ανασφάλειες για ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω, θα ήθελα κάποιος να με κοιτάξει στα μάτια και να μου πει ότι ΤΙΠΟΤΑ δεν καθορίζεται από αυτήν την περίοδο και πως τα χρόνια που θα έρθουν θα έχω όλο το χρόνο μπροστά μου για να ψάξω τα ενδιαφέροντά μου, τα ταλέντα και τις αδυναμίες μου, να αλλάξω δρόμο και κατεύθυνση όσες φορές θέλω και να αποφασίσω μόνη μου για αυτά που θέλω να κάνω στη ζωή μου. Αν είσαι λοιπόν σε περίοδο Πανελλαδικών και περνάς ζόρικα, σε κοιτάω και σου λέω το ίδιο, όσο πιο δυνατά μπορώ!

Αν πάλι έχεις αποφασίσει από τώρα το δρόμο σου, προχώρα και μη σταματάς για τίποτα και για κανέναν! Καλή επιτυχία σε όλους, είναι η αρχή της ενήλικης ζωής σας και όλη δύναμη είναι στα χέρια σας» έγραψε η Νάντια Μπουλέ στην λεζάντα της ανάρτησής της.