Η ανάρτηση της Lea Michele για τα 8 χρόνια από τον θάνατο του Cory Monteith

Η ανάρτηση της Lea Michele για τα 8 χρόνια από τον θάνατο του Cory Monteith

Οκτώ χρόνια συμπληρώθηκαν από τον θάνατο του Cory Monteit, ο οποίος είχε προκαλέσει σοκ στο Hollywood.

Ο ηθοποιός που είχε γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τον ρόλο του στην σειρά Glee ως Finn Hudson και ήταν εξαιρετικά αγαπητός σε όλους, στο παρελθόν είχε παραδεχτεί τον εθισμό του στα ναρκωτικά, από τα οποία και είχε βρεθεί νεκρός από το προσωπικό του ξενοδοχείου Fairmont Pacific Rim

Ύστερα από αυτοψία και τοξικολογική έρευνα που έγινε το 2013, ο θάνατος του Cory Monteit ήταν τελικά παρενέργεια του τοξικού κοκτέιλ ηρωίνης και αλκοόλ που βρέθηκαν σε μεγάλες ποσότητες στον οργανισμό του.

Μάλιστα, το διάστημα εκείνο ο Cory Monteit ήταν ζευγάρι με τη συμπρωταγωνίστρια του Lea Michele, η οποία ήταν σοκαρισμένη από τον θάνατο του και είχε ζητήσει από τα media να σεβαστούν τον πόνο της.

Mπορεί να έχουν περάσει οκτώ χρόνια και η Lea Michele να έχει παντρευτεί από το 2019 με τον Zandy Reich και να έχουν αποκτήσει και ένα γιο, όμως η ηθοποιός δεν ξεχνάει τον πρώην της, Cory.

Μάλιστα, η Lea που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, μοιράστηκε με τους followers της μια ασπρόμαυρη εικόνα του Cory Monteit και πρόσθεσε μια κόκκινη καρδιά.

Ενώ η τελευταία φορά που η Lea Michele είχε τιμήσει δημόσια τον πρώην της Cory Monteit, ήταν το 2016 που είχε κάνει ένα τατουάζ με τον αριθμό 5, τον αριθμό που είχε η φανέλα του 31χρονου στο Glee.