Η ανάρτηση και το δημόσιο μήνυμα της Δούκισσας Νομικού για το γιο της που πήγε για πρώτη φορά στο σχολείο

Η ανάρτηση και το δημόσιο μήνυμα της Δούκισσας Νομικού για το γιο της που πήγε για πρώτη φορά στο σχολείο

Το πρωί της Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου χτύπησε το πρώτο κουδούνι, στα νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια σε όλη τη χώρα.

Έτσι, όλα τα παιδιά φόρεσαν τις τσάντες τους, τις μάσκες και ήταν έτοιμα για τη νέα σχολική χρονιά.

Μάλιστα, η ημέρα αυτή είναι και για την Δούκισσα Νομικού ήταν ιδιαίτερη, καθώς ο 3,5 ετών γιο της ξεκίνησε το σχολείο για πρώτη φορά.

Η Δούκισσα που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, έκανε και μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook και δεν έκρυψε τη χαρά της.

«Σήμερα, το αγόρι μου ξεκινάει για πρώτη φορά το σχολείο. Και είναι τόσο ενθουσιασμένος. Φοράει την τσάντα του και τρέχει για να φτάσει! Κι εγώ λίγο πιο πίσω τον κοιτάζω περήφανα, με ένα μεγάλο και φωτεινό χαμόγελο και δακρύζω κρυφά από συγκίνηση! Το μωρό μου μεγάλωσε. Και ανοίγει τα φτερά του, τα φτερά που φτιάχνουμε με αγάπη 3,5 χρόνια τώρα.

Το μωρό μου πετάει σήμερα για πρώτη φορά, μαζί με όλα τα παιδιά που ξεκινούν το σχολείο! Καλή σχολική χρόνια να έχουμε. Αλήθεια, εσείς μανούλες που βλέπετε τα παιδάκια σας να πηγαίνουν για πρώτη φορά στο σχολείο, πώς νιώθετε; Χαμογελάτε ή κλαίτε από συγκίνηση όπως κ γώ;», έγραψε η Δούκισσα Νομικού στη λεζάντα της ανάρτησής της.