Η αναφορά του Βασίλη Μπισμπίκη στη σχέση του με την Δέσποινα Βανδή

Η αναφορά του Βασίλη Μπισμπίκη στη σχέση του με την Δέσποινα Βανδή

Στην εφημερίδα “Real News” έδωσε συνέντευξη ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Ο ηθοποιός με αφορμή την περιοδεία που θα κάνει με την παράσταση “Αντιγόνη”, αναφέρθηκε στα επαγγελματικά του βήματα αλλά και στην προσωπική του ζωή.

Μάλιστα, ο Βασίλης Μπισμπίκης μίλησε και για τη σχέση του με την Δέσποινα Βανδή.

«Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για μία ωραία συγκυρία, γιατί κι εγώ έχω να κάνω τραγωδία από το 2009, όταν ανεβάσαμε τον «Ορέστη» του Ευρυπίδη με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, πάλι με ξένο σκηνοθέτη, τον Σλόμπονταν Ούνκοβσκι. Κάθε φορά που ακούω ότι ένας σκηνοθέτης έχει διαφορετική γλώσσα από τη δική μας, την ελληνική, και μία διαφορετική θέση και άποψη πάνω στην τραγωδία, νιώθω πως θέλω να συμμετέχω.

Πάντα με ερεθίζουν αυτές οι συνεργασίες, με σκοπό να γεννήσουμε κάτι μη αναμενόμενο. Ο θίασος αποτελείται από παιδιά, όπως η Έλλη Τρίγγου και η Δανάη Μιχαλάκη, που έχουμε συνεργαστεί στις Άγριες Μέλισσες. Είμαστε σε διαδικασία προβών ακόμα, οπότε δεν μπορώ να πω και πάρα πολλά πράγματα σε σχέση με αυτά που φτιάχνουμε, αλλά νομίζω ότι δεν έχει και νόημα. Θα το κρίνει ο θεατής. Είμαι σε μία φάση δημιουργική», είπε ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Ακόμη, ο Βασίλης Μπισμπίκης μίλησε και για τον γιο του, απαντώντας στη δημοσιογράφο για το αν έχει ανησυχίες σχετικά με τον κόσμο που θα μεγαλώσει: «Είναι μικρός ακόμα, αλλά σε γενικές γραμμές δεν ανησυχώ. Ελπίζω ότι οι νέοι άνθρωπο, όπως ο Μιχαλάκης είναι 9,5 ετών και όλα τα άλλα παιδιά, η πολύ νέα γενιά, ελπίζω ότι θα αλλάξουν κάτι. Οι νέοι άνθρωποι είναι η μόνη ελπίδα στο να αλλάξει κάτι στην κοινωνία. Οπότε, αν δεν ελπίζεις και δεν βοηθήσεις προς αυτή την κατεύθυνση, δεν υπάρχει σωτηρία. Εμπιστεύομαι».

Ενώ μοιάζεις να μη συμπαθείς το lifestyle βρίσκεσαι στο επίκεντρο της δημοσιότητας και λόγω της σχέσης σου με τη Δέσποινα Βανδή. Πώς το διαχειρίζεσαι αυτό;

Στην αρχή ήμουν αρκετά θυμωμένος και τώρα πια έχω χαλαρώσει κάνω τη ζωή μου όπως θα την έκανα αν δεν με παρακολουθούσαν. Ένιωσα ότι ξεπερνούν τα όρια.

Ένιωσες κυνηγητό;

Δεν ένιωσα, υπήρχε.

Τώρα έχει σταματήσει;

Ναι, κάπως. Αλλά δε μπορείς να σταματήσεις και να ζεις. Δεν μπορώ να ζω και να φαντάζομαι ότι κάποιος είναι γύρω για να με φωτογραφίσει. Δεν μπορώ να το κάνω αυτό το πράγμα, δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Δε νιώθω κάτι άσχημο.

Νιώθεις ότι ο έρωτας σε τροφοδοτεί;

Χωρίς έρωτα δεν ζεις. Ό,τι είδους έρωτας και να είναι αυτός, είτε με τη δουλειά σου, είτε με τη σύντροφό σου, είναι ένα κομμάτι μέσα στη ζωή. Προφανώς σε τροφοδοτεί και σου δίνει έμπνευση και τα πάντα.