Η αναφορά του Ατζούν στη σχέση Μαριαλένας-Σάκη που δεν προβλήθηκε στην ελληνική τηλεόραση

Η αναφορά του Ατζούν στη σχέση Μαριαλένας-Σάκη που δεν προβλήθηκε στην ελληνική τηλεόραση

Η σχέση του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη βρέθηκε στο επίκεντρο κατά τη διάρκεια του πάρτι της ένωσης στο Survivor.

Μάλιστα, στο καινούργιο επεισόδιο ο Ατζούν Ιλιτζαλί, προκάλεσε μια μικρή αμηχανία όταν αναφέρθηκε στους δύο παίκτες.

Συγκεκριμένα, ο Τούρκος παραγωγός την ώρα που παρουσίαζε τους Έλληνες Survivors στους Τούρκους, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη σχέση του πρώην ζευγαριού.

«Στη Μπλε Ομάδα έχουμε ένα… ζευγάρι. Τον Σάκη και τη Μαριαλένα. Μια φορά και έναν καιρό. Κάποιον καιρό πριν ήταν ζευγάρι και αγαπούσαν ο ένας τον άλλον. όμως συμβαίνει κάποιες φορές. Δεν είναι πλέον μαζί. Φυσικά σε κάθε σχέση, μετά από έναν χωρισμό είναι δύσκολο να ξεχάσει ο ένας τον άλλον. Η Μαριαλένα έχει πια σχέση στην Ελλάδα» είπε ο Ατζούν Ιλιτζαλί.

Ωστόσο, στη συνέχεια, ο Σάκης Κατσούλης μετά από ερώτηση που του τέθηκε για τον τραυματισμό του, αποκάλυψε πως είχε ως νοσοκόμα του τη Μαριαλένα.

«Είναι η καλύτερη νοσοκόμα. Είχα ένα τραυματισμό και στο παρελθόν, με ξέρει καλά, πώς μπορώ να γίνω καλά. Είναι εξαιρετική. Αν έχεις κάποιον να σε προσέχει στο Survivor είναι πολύ καλό» είπε ο Σάκης Κατσούλης.

Να τονίσουμε ωστόσο, πως το επίμαχο απόσπασμα, δεν προβλήθηκε στο καινούργιο επεισόδιο του ελληνικού Survivor, αλλά σε αυτό της Τουρκίας.