Η αναφορά της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου στην περίοδο που ήταν ζευγάρι με τον Γιάννη Πάριο

Η αναφορά της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου στην περίοδο που ήταν ζευγάρι με τον Γιάννη Πάριο

Συνέντευξη στο περιοδικό Gala, παραχώρησε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση που είχε με τον Γιάννη Πάριο, ενώ απάντησε και για το ενδεχόμενο εντός τρίτου γάμου.

«Σιγά, εδώ ο κόσμος καίγεται, με εμένα θα ασχοληθούν; Το θεωρώ πολύ ναρκισσιστικό να σκέφτεσαι ότι η δική σου ζωή απασχολεί τόσο τον κόσμο. Εντάξει, τον έχει απασχολήσει τόσο όσο, γιατί κάποτε είχα σχέση με έναν πολύ γνωστό καλλιτέχνη (Γιάννης Πάριος). Μου είχε έρθει λίγο απότομα όλο αυτό γιατί δεν μου είχε ξανασυμβεί. Δεν πιστεύω πάντως ότι η δημοσιότητα μπορεί να κάνει κακό σε μια σχέση. Οι δύο άνθρωποι κάνουν κακό σε μια σχέση. Αν έχει γερές βάσεις, κανένας εξωγενής παράγοντας δεν μπορεί να την επηρεάσει», είπε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο ενός τρίτου γάμου, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου απαντά: «Ο τρίτος γάμος τώρα είναι κάτι που δεν το αποκλείω, αλλά δεν με αφορά κιόλας. Δεν καίγομαι να φορέσω νυφικό για τρίτη φορά. Αν προκύψει, καλώς. Αν δεν προκύψει, και πάλι καλώς. Αν δεν προκύψει, και πάλι καλώς. Αυτό που με αφορά σε αυτή τη φάση της ζωής μου είναι η συντροφικότητα. Είμαι με έναν άνθρωπο σε μια εξαιρετική σχέση και θέλω να πιστεύω ότι θα ωριμάσουμε μαζί, δεν μου αρέσει η λέξη “μεγαλώσουμε”».