Η αδερφή του Σάκη Κατσούλη απαντά για τη σχέση του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Η αδερφή του Σάκη Κατσούλη απαντά για τη σχέση του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού με την παρουσία τους στο Survivor.

Η αδερφή του Σάκη Κατσούλη, Μίνα, μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και ξεκαθάρισε πως ο αδερφός της δεν μπήκε στο reality επιβίωσης για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, αλλά για την εμπειρία.

«Παρακολουθούμε οικογενειακώς τον Σάκη στο παιχνίδι, θέλουμε να πάει όσο καλύτερα γίνεται και φυσικά να γυρίσει υγιής στην Ελλάδα. Δεν έχουμε κάνει ποτέ χρήση του έκτακτου τηλεφώνου έκτακτης ανάγκης που μας έχει δοθεί από την παραγωγή του Survivor.

Δεν επικοινωνήσαμε καν όταν είδα ότι χτύπησε και έκανα ράμματα στο πόδι. Εάν του συμβεί κάτι σοβαρό ξέρουμε ότι θα μας ειδοποιήσουν. Σκοπός του μέσα στο παιχνίδι είναι να τα πάει καλά αγωνιστικά, άλλωστε γι΄αυτό μπήκε. Είναι στον αθλητισμό από πέντε ετών. Δεν μπήκε ούτε για να φέρει κάποιον πίσω, ούτε για να κερδίσει το χρηματικό έπαθλο πάση θυσία.

Είναι 30 ετών και δεν ανακατεύομαι στην προσωπική του ζωή, θέλω μόνο να είναι ευτυχισμένος. Όσον αφορά στην πρώην σχέση του, όπως έχει αναφέρει κι ο ίδιος, είναι κάτι που τέλειωσε και έχουν ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους. Ξέρει πολύ καλά πως να διαχειρίζεται τη ζωή του. Δεν έχει ανάγκη από κανέναν να του πει τι να κάνει. Το Survivor για εκείνον είναι μια εμπειρία που θέλε να ζήσει» είπε η αδερφή του Σάκη Κατσούλη.