Η Adele αποκάλυψε τους λόγους που αποφάσισε να χάσει 40 κιλά

Η Adele αποκάλυψε τους λόγους που αποφάσισε να χάσει 40 κιλά

Σε μία θεαματική και πρωτοφανή φωτογράφιση μεταξύ δύο ηπείρων, η Adele ποζάρει στον φακό του Steven Meisel και για πρώτη φορά η Aμερικανική και η Bρετανική Vogue φιλοξενούν ταυτόχρονα τον ίδιο cover star, λίγο πριν από την κυκλοφορία της νέας της μουσικής.

Έτσι η τραγουδίστρια παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην μεγάλη απώλεια βάρους της.

«Συνειδητοποίησα ότι όταν γυμναζόμουν, δεν είχα στρες. Δεν ήταν το θέμα η απώλεια βάρους. Σκέφτηκα ότι αν μπορώ να κάνω το σώμα μου δυνατό και μπορώ να το νιώσω και να το δω αυτό, τότε ίσως μια μέρα να μπορέσω να κάνω και τα συναισθήματά μου και το μυαλό μου το ίδιο δυνατά. Το έκανα για μένα και για κανέναν άλλο.

Οι άνθρωποι είναι σοκαρισμένοι επειδή δεν μοιράστηκα το ταξίδι μου. Έχουν συνηθίσει να καταγράφουν τα πάντα στο Instagram και τους φαίνεται περίεργο. Οι άνθρωποι μιλούν για το σώμα μου εδώ και 12 χρόνια. Μιλούσαν γ’ αυτό πριν χάσω βάρος. Αλλά ναι, ό, τι κι αν είναι, δεν με νοιάζει. Δεν χρειάζεται να είσαι υπέρβαρος για να είσαι body positive, μπορείς να έχεις οποιοδήποτε σχήμα ή μέγεθος», δήλωσε η Adele.