Η Jennifer Lopez περιέγραψε την πολυτιμότερη συμβουλή που της έδωσε η Ruth Bader Ginsburg

Η Jennifer Lopez περιέγραψε την πολυτιμότερη συμβουλή που της έδωσε η Ruth Bader Ginsburg

Η Jennifer Lopez τίμησε τη Ruth Bader Ginsburg, την εκλιπούσα ανώτατη δικαστή και πολιτικό σύμβολο.

Η Λατίνα star αναφέρθηκε στις δικές της αναμνήσεις από τη Ruth Bader Ginsburg, όταν μαζί με τον αρραβωνιαστικό της, Alex Rodriguez, συναντήθηκαν με την ανώτατη δικαστή και συζήτησαν για το τι χρειάζεται για να διασφαλιστεί ένας μακροχρόνιος γάμος.

Παντρεμένη με τον έρωτα της ζωής της, Μάρτιν Ντ. Γκίνσμπεργκ, για 56 χρόνια μέχρι τον θάνατό του, το 2010, η Ruth Bader Ginsburg έδωσε στο ζευγάρι «μερικές καλές συμβουλές», δήλωσε η Lopez.

Παρ’ όλο που η Jennifer Lopez δεν μπήκε σε λεπτομέρειες, αναφέρθηκε στη συνάντησή της με την ανώτατη δικαστή με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram.

«Σε όλη μου τη ζωή ήμουν τυχερή που γνώρισα τόσο πολλούς καταπληκτικούς ανθρώπους … αλλά υπάρχουν εκείνοι οι λίγοι ιδιαίτεροι, για τους οποίους υπάρχει ένα ένστικτο μέσα σου που σου λέει να τους δώσεις προσοχή. Και το έκανα. Όταν τη γνώρισα κρεμόμουν από την κάθε λέξη της», έγραψε η Jennifer Lopez.

«Θα θυμάμαι πάντα τι μας είπε την ημέρα που τη συναντήσαμε: “Να είσαι ο καλύτερος εαυτός σου”. Ήταν απλό, αλλά βαθυστόχαστο. Σε ευχαριστούμε RBG για τους αγώνες όλων αυτών των ετών. Θα σε τιμούμε συνεχίζοντας τον αγώνα για ισότητα, ενσυναίσθηση και δικαιοσύνη για όλους», ανέφερε.