H Νατάσσα Μποφίλιου με τα «Ελληνικά διάφορα» στο Ρέθυμνο

H Νατάσσα Μποφίλιου με τα «Ελληνικά διάφορα» στο Ρέθυμνο

NATAΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ
«Ελληνικά διάφορα» – Βεράντα 2019!

ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ:
ΘΕΜΗ ΚΑΡΑΜΟΥΡΑΤΙΔΗ &
ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ

ΤΡΙΤΗ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: ΛΟΦΟΣ ΦΟΡΤΕΤΖΑΣ- ΡΕΘΥΜΝΟ

Ύστερα από την μεγάλη επιτυχία και το απόλυτο sold out σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κύπρο η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος, κάνουν το σαλόνι τους υπαίθριο και παρουσιάζουν τα “Ελληνικά διάφορα” σε επιλεγμένους προορισμούς ανά την Ελλάδα!

Την Τρίτη 20 Αυγούστου εμφανίζονται στο Λόφο Φορτέτζας στο Ρέθυμνο Κρήτης. Η συναυλία διοργανώνεται από τον Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ρεθύμνου, με σκοπό την αγορά ενός  λεωφορείου (Mini Bus) που θα καλύψει τις ανάγκες μετακίνησης των μελών του.

Τα «Ελληνικά διάφορα», η νέα παράσταση – πρόταση της αγαπημένης τριάδας που γοήτευσε το κοινό και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις για την τόλμη και την αρτιότητά της, υπόσχεται να σας προσφέρει ένα ξεχωριστό ταξίδι στη μνήμη και το συναίσθημα, με μια επιλογή από τα πιο γνωστά τραγούδια που αγαπήσαμε μέσα στα χρόνια.

Σαν μια καλοκαιρινή βραδιά σε μια βεράντα με φίλους..

 «Ελληνικά διάφορα»

Η Νατάσσα, ο Θέμης και ο Γεράσιμος περιγράφουν τη νέα τους παράσταση-πρόταση

ως εξής:

«Ελληνικά διάφορα»

έτσι απλά – όπως τότε:

γραμμένα καλλιγραφικά με στυλό διαρκείας στη ράχη μιας κασέτας, στολισμένης με αυτοκόλλητα άστρα και καρδιές.

…πότε αντιγραμμένα από το ραδιόφωνο, πότε χαρισμένα, πότε αγορασμένα με το χαρτζιλίκι ενός μήνα…

…υπογραμμισμένα κι αφιερωμένα ειδικά, για μεταμεσονύκτιες μοναχικές ακροάσεις ή κοινωνικές συναναστροφές με αγαπημένους.

Μετά από χρόνια, και βουτώντας στη δημιουργία ενός νέου κύκλου τραγουδιών, νιώσαμε την ανάγκη να πάρουμε μια μικρή απόσταση από το προσωπικό μας ρεπερτόριό, να επιστρέψουμε στην εποχή της πιο αθώας σχέσης μας με τη μουσική και να θυμηθούμε όλα τα τραγούδια – σταθμούς που μας διαμόρφωσαν.

Εκπλήσσοντας λοιπόν ακόμα κι εμάς τους ίδιους, φτιάξαμε ένα πρόγραμμα – φόρο τιμής στους δημιουργούς και τους δίσκους της ελληνικής δισκογραφίας που μας έμαθαν να αγαπάμε τη μουσική και τους ανθρώπους της.

Από το ελαφρό και το λαϊκό τραγούδι έως τους μεγάλους συνθέτες της δεκαετίας του ‘60 και από τους πιο τρυφερούς δίσκους των ‘80ς και τους τραγουδοποιούς της δεκαετίας του ‘90, βάλαμε στο τραπέζι τραγούδια ετερόκλητα που συνθέτουν το μωσαϊκό μιας χώρας που δεν ξέρει να ζει χωρίς να τραγουδά, με μόνο άξονα τη συλλογική συγκίνηση, τα κοινά σημεία αναφοράς και το καθαρό συναίσθημα.

Αυτή η σειρά παραστάσεων – σαν μια βραδιά στη βεράντα του σπιτιού μας – έχει ένα στόχο: να ξαναθυμηθούμε ποιοι είμαστε και να το τραγουδήσουμε παρέα.

Νατάσσα – Θέμης – Γεράσιμος

INFO:

«ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ – ΡΕΘΥΜΝΟ 2019»
ΤΡΙΤΗ 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

ΘΕΑΤΡΟ ΛΟΦΟΥ ΦΟΡΤΕΤΖΑΣ – ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΡΗΤΗΣ

Ώρα έναρξης: 21:30
Γενική είσοδος: 13€
(Θα ισχύσουν ειδικές τιμές για φοιτητές και παιδιά)

Προπώληση εισιτηρίων & πληροφορίες:

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΔΗΜΟΥ ΡΕΘΥΜΝΗΣ:
Πλατεία Τεσσάρων Μαρτύρων. Ώρες λειτουργίας: 09:00-14:00

Τηλ: 28310 28101

Συνδιοργάνωση:
Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ρεθύμνου & Περιφέρεια Κρήτης

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ
ΘΕΜΗΣ ΚΑΡΑΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ: ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΕΙΣ
ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ : ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΜOYΣΙΚΟΙ:

ΘΕΜΗΣ ΚΑΡΑΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ πιάνο
ΑΡΗΣ ΖΕΡΒΑΣ τσέλο, ακουστική κιθάρα
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΥΛΝΤΗΣ κοντραμπάσο
ΛΑΜΠΗΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ κιθάρες
ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΙΑΝΝΙΚΙΟΣ τύμπανα, κρουστά
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΤΑΝΟΣ πνευστά
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΗΧΟΥ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ
ΗΧΟΛΗΨΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΞΕΒΑΝΗΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ
ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΦΩΤΩΝ: ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΜΑΘΙΕΛΛΗΣ

ARTWORK: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΤΑΣΟΣ ΒΡΕΤΤΟΣ
DIGITAL MEDIA AGENCY: “HUME & MARGIE”, ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΓΛΥΚΗ-ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: PROSPERO – ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ
www.prospero.com.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ – ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΑ ΜΜΕ:
PROSPERO:
Ελένη Γιαννοπούλου Ι Μ. ΙΕ. giannopoulou@prospero.com.gr

Links
Νατάσσα Μποφίλιου
Official site / Facebook / Instagram / Spotify  / Youtube

#EllinikaDiafora

Συναυλία στις 20 Αυγούστου 2019 , µε τη Νατάσα Μποφίλιου στο Λόφο Φορτέτζας από το Σύλλογο Γονέων και Φίλων Ατόµων µε Αυτισµό Ρεθύµνου.

Στόχος: η αγορά ενός Λεωφορείου (MINI BUS) για τις µεταφορές των παιδιών των προγραµµάτων τους.

Ο Σύλλογος γονέων και φίλων ατόµων µε αυτισµό Ρεθύµνου διοργανώνει µεγάλη συναυλία, στις 20 Αυγούστου 2019 , µε τη Νατάσα Μποφίλιου, στο Λόφο Φορτέτζας µε τίτλο ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΑΦΟΡΑ στη ΒΕΡΑΝΤΑ – 2019.

Ο λόγος της συναυλίας είναι ιερός. Προετοιµάζουν τη µεγαλύτερη συναυλία του καλοκαιριού ώστε να γίνει δυνατή η αγορά ενός Λεωφορείου ( MINI BUS) για την µεταφορά των παιδιών που εξυπηρετούν σε καθηµερινή βάση όλο το έτος σε δωρεάν προγράµµατα απασχόλησης για άτοµα µε αναπηρίες από 4 ετών ως και 30 ετών τόσο στη δοµή τους – το Κέντρο Δηµιουργικής Απασχόλησης ΑµεΑ Ρεθύµνου ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ όσο και στις υπόλοιπες δράσεις – Κοινωνικό Στέκι ΑµέΑ – Οµάδα Εφήβων & Ενηλίκων ΑµέΑ – Οµάδα Προ-επαγγελµατικής κατάρτισης και απασχόλησης.

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ:

Είναι µόνος ενεργός γονεϊκός φορέας που παρέχει υπηρεσίες υποστήριξης και εκπαίδευσης σε άτοµα µε αναπηρία στο νοµό Ρεθύµνου µε 200 περίπου µέλη.

Ξεκινήσαν το 2007 ως Σωµατείο και από το 2013 είναι πιστοποιηµένος φορέας παροχής υπηρεσιών για άτοµα µε αναπηρίες.

Από το Σεπτέµβριο του 2016 λειτουργεί για πρώτη φορά στο Ρέθυµνο Κέντρο Δηµιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) ΑµεΑ µε το όνοµα “ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ” σε χώρο που έχει παραχωρηθεί από το ΚΕΦΙΑΠ. Το ΚΔΑΠ εξυπηρετεί έως και 22 παιδιά µε αναπηρίες από 4 – 18 ετών τα απογεύµατα µε 10 άτοµα έµµισθου προσωπικού. Παράλληλα τα 7 τελευταία χρόνια οργανώνουν οµάδες εκπαίδευσης και εµψύχωσης γονέων παιδιών µε αναπηρία.

Εδώ και 3 χρόνια εκπαιδεύουν σε εβδοµαδιαία βάση µία οµάδα 20 εφήβων – ενηλίκων µε αναπηρία σε ατοµικές και κοινωνικές δεξιότητες.

Μέσα από το χώρο της δράσης Κοινωνικό Στέκι για ΑµεΑ στον Πλατανιά Ρεθύµνου προσφέρουν σε αµεα εργαστήρια ψυχοκοινωνικής ανάπτυξης, δράσεις επικοινωνίας µε την κοινότητα, καθώς και δράσεις προ επαγγελµατικής κατάρτισης για ΑµεΑ µέσω
συνεργασιών µε τοπικές επιχειρήσεις και φορείς.

Επόµενοι στόχοι του Συλλόγου τους µακροπρόθεσµα είναι:

• Η ίδρυση και Λειτουργία Κέντρου διηµέρευσης για ενήλικα άτοµα µε αναπηρία
• Η ποιοτική εκπαίδευση και επαγγελµατική αποκατάσταση ενήλικων αµέα.

Η αγορά minibus η λεωφορείου κρίνεται απαραίτητη για την καλύτερη λειτουργία των ήδη υπαρχόντων δοµών του Συλλόγου µια και θα διασφαλίσει την προσβασιµότητα όλων των παιδιών , εφήβων και ενηλίκων ατόµων µε αναπηρία στα προγράµµατα του συλλόγου. Η συµµετοχή σε αυτά είναι δικαίωµα των παιδιών µας για το λόγο αυτό διοργανώνουµε Συναυλία µε το κοινωνικό µήνυµα «Mαζί µπορούµε» για να αποκτήσουµε το δικό µας λεωφορείο!

Ωστόσο για την πραγµατοποίηση της χρειαζόµαστε την ουσιαστική αρωγή της ευαισθητοποιηµένης κοινωνίας του Ρεθύµνου, και του επιχειρηµατικού κόσµου του Ρεθύµνου. Σας προσκαλούν όλους στην µεγάλη τους γιορτή για την προαγµατοποίηση του στοχου τους.

Ας γίνουµε όλοι οι Ρεθεµνιώτες συµµέτοχοι σε αυτό το ιερό κάλεσµα τους. Το κάστρο µας, ο Λόφος Φορτέτζας, χωράει πολύ αγάπη στις 20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019, στις 21.30.

Ας είµαστε ΟΛΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ!!!