Γρηγόρης Γκουντάρας για Δημήτρη Κοντομηνά: «Όταν γεννήθηκε ο μικρός μου γιος, αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα υγείας…»

Γρηγόρης Γκουντάρας για Δημήτρη Κοντομηνά: «Όταν γεννήθηκε ο μικρός μου γιος, αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα υγείας…»

Όπως έγινε γνωστό, την τελευταία του πνοή σε ηλικία 83 ετών, άφησε τα ξημερώματα της Πέμπτης ο Δημήτρης Κοντομηνάς.

Μάλιστα, τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή Happy Day, λέγοντας:

«Η επικαιρότητα τρέχει. Θέλω να σας μεταδώσω μια είδηση που μου την μετέφερε η ανιψιά του Δημήτρη Κοντομηνά. Δυστυχώς έχασε τη μάχη για τη ζωή. Έχει φύγει από τη ζωή. Μου έστειλε τώρα μήνυμα η ανιψιά του, με την οποία συνδεόμαστε φιλικά. Θα μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες και θα επανέλθουμε.

Ενώ με μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και ο Γρηγόρης Γκουντάρας έκανε μια αποκάλυψη για τον Δημήτρη Κοντομήνα.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως όταν γεννήθηκε ο γιος του και αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα υγείας, ο επιχειρηματίας του τηλεφώνησε, παρόλο που δεν τον γνώριζε προσωπικά και του είπε πως ότι χρειαστεί θα είναι δίπλα του.

«Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Κοντομηνάς και θέλω να σας γράψω μια ιστορία για αυτόν τον άνθρωπο… Όταν γεννήθηκε ο μικρός μου γιος, αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα υγείας… Μόλις το έμαθε και ενώ δεν γνωριζόμασταν προσωπικά, πήρε τηλέφωνο στο γραφείο και μου είπε πως ότι χρειαστεί το παιδί θα μπει ο ίδιος μπροστά να το κάνουμε. Δε θα το ξεχάσω ποτέ! Κουράγιο και δύναμη στην οικογένειά του», έγραψε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.