Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Με πήρε τηλέφωνο να μου ζητήσει συγγνώμη γιατί τον έβαλαν να τα πει αυτά»

Γρηγόρης-Αρναούτογλου-1-250x250.png

Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε η Πένυ Αγοραστού.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον παρουσιαστή για την περίοδο που συμμετείχε σε εκπομπή στο Alter και οι δυο τους συζήτησαν για το πως λειτουργούν σήμερα οι εκπομπές σε σχέση με τότε.

Μάλιστα, ο Γρηγόρης αναφέρθηκε στο πόσο έχουν αλλάξει πλέον τα πράγματα, ενώ αποκάλυψε ότι έχει τύχει να τον πάρουν τηλέφωνο και να του ζητήσουν συγγνώμη για όσα έχουν πει για τον ίδιο στον τηλεοπτικό αέρα.

«Έκανα κι εγώ πρωινό και θυμάμαι ότι είχαμε πάνελ. Είχαμε τον Γιάννη Πουλόπουλο κι άλλα παιδιά. Ουσιαστικά είχα τους παρουσιαστές σαν ομάδα. Βγαίναμε μία φωτογραφία όλοι μαζί, γιατί τότε ήταν προσωποκεντρικά τα πρωινά. Η Ελένη Μενεγάκη, η Ρούλα Κορομηλά. Αλήθεια δεν θυμάμαι να είπα ποτέ στην ομάδα ότι “εσύ θα κάνεις τον κακό, εσύ τον καλό, εσύ αυτόν που θα στραβώνει, εσύ αυτόν που θα φωνάζει”

Και μαθαίνω τα τελευταία χρόνια κι όχι τώρα -έχει συμβεί να με πάρουν τηλέφωνο και να μου πούνε “Γρηγόρη να σου πω κάτι, θέλω να σου ζητήσω συγγνώμη κι αυτά που είπα δεν τα είπα επειδή τα ήθελα, αλλά μου είπανε ότι εσύ θα πεις αυτά”- και λέω “τι γίνεται;” Κι αν εσύ δεν θέλεις να πεις αυτά που σε έβαλαν να πεις για εμένα;» είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ενώ από την άλλη, η Πένυ Αγοραστού τόνισε: «Εγώ το θυμάμαι πολύ καλά. Δηλαδή αυτό υπήρχε και τότε στο Alter. Ότι ο καθένας είχε τον ρόλο του. Όταν είσαι ένα νέο παιδί και θέλεις να έχεις δουλειά αύριο και μεθαύριο έχεις άλλη επιλογή; Δεν είναι εύκολο».