Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Ήταν μια δύσκολη χρονιά»

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Ήταν μια δύσκολη χρονιά»

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο ολοκληρώθηκε για τη φετινή σεζόν η εκπομπή «The 2Night Show», καθώς ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε το καστ της σειράς «Άγριες Μέλισσες» λίγο πριν το μεγάλο φινάλε.

Συγκεκριμένα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μετά από δύο ξεχωριστές ώρες αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό και ανανέωσε το ραντεβού με τους τηλεθεατές για την επόμενη σεζόν!

«Αυτό ήταν! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά. Δεν χρειάζεται να κρυβόμαστε πίσω από λέξεις και λόγια. Πολύ δύσκολο τηλεοπτικό τοπίο και για ακόμη μια φορά το The 2Night Show θεωρώ ότι με συνεντεύξεις και τους ανθρώπους που έβγαλαν αυτά που είχαν στο μυαλό τους, τους ευχαριστώ έναν προς έναν.

Είναι χρέος μιας εκπομπής να βγάζει καινούργια πρόσωπα. Δεν θέλω να πω παραπάνω. Σε ένα τόσο δύσκολο τηλεοπτικό τοπίο και δύσκολη ώρα, όχι απλά αντέξαμε υπήρξαν πολλές φορές που κερδίσαμε. Το The 2night Show φτιάχτηκε για τα δύσκολα. Πρώτα ο Θεός καλό καλοκαίρι από όλους εδώ! Ραντεβού μετά το καλοκαίρι» είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.