Γρηγόρης Αρναούτογλου για Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Δεν πιστεύω πως αν γνώριζαν κάτι…»

Γρηγόρης Αρναούτογλου για Στάθη Παναγιωτόπουλο: «Δεν πιστεύω πως αν γνώριζαν κάτι…»

Μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή, πηρέ θέση ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τον σάλο που δημιουργήθηκε με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής εξήγησε πως παρότι εδώ και χρόνια έχει σταματήσει να κάνει παρέα με τον Αντώνη Κανάκη και διαφωνεί σε πολλά πράγματα μαζί του, πιστεύει πώς τόσο εκείνος, όσο και οι συνεργάτες του από τους «Ράδιο Αρβύλα» δε γνώριζαν τίποτα για το συγκεκριμένο θέμα.

«Έχει γίνει χαμός από χθες με την ιστορία του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Δεν έχω λόγια για την πράξη του. Αν με ρωτήσεις σε ποια κατηγορία αίσχιστου είδους ενέργειες το βάζω, το βάζω εκεί. Δεν έχω καταλάβει ποιος ήταν ο σκοπός της ιστορίας. Εγώ δεν έχω μιλήσει. Έχω πολλά χρόνια να μιλήσω με τα παιδιά. Δεν έχω επαφές. Ο κόσμος ξέρει ποια είναι η κατάσταση με τα παιδιά. Είναι μια κόντρα που τη γνωρίζουν δημοσίως.

Αλλά εδώ στην προκειμένη περίπτωση δεν πιστεύω ότι γνώριζαν. Δεν έχω καλή άποψη για πολλά πράγματα και έχω μαλώσει δημοσίως με συγκεκριμένα άτομα από την παρέα. Αλλά αν με ρωτήσεις την άποψή μου, δεν πιστεύω πως αν γνώριζαν κάτι δε θα το είχαν σταματήσει το επόμενο δευτερόλεπτο. Θα ήθελα πραγματικά να ρωτήσω πως ένας άνθρωπος σηκώνει ένα βίντεο ενός ανθρώπου. Πόσο άνανδρο, πόσο… Θέλω να βρίσω αυτή τη στιγμή» είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.