Γρηγόρης Αρναούτογλου για Σπύρο Ντούγια: “Γιατί κάποιοι μπορεί να μπερδεύτηκαν…”

Γρηγόρης Αρναούτογλου για Σπύρο Ντούγια: "Γιατί κάποιοι μπορεί να μπερδεύτηκαν…"

Στα παρασκήνια των γυρισμάτων του «Ελλάδα έχεις ταλέντο», βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και συνάντησε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος θα βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του talent show.

O παρουσιαστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην παρουσία του μικρού Σπύρου Ντούγια στο «The 2night Show», ξεκαθαρίζοντας κάποια πράγματα για τη συμμετοχή του νεαρού ηθοποιού στην εκπομπή.

«Μπορεί να ακούσω κάποια πράγματα που θέλω να προλάβω. Ο Σπύρος έρχεται για μισή ώρα το απόγευμα. Γιατί κάποιοι μπορεί να μπερδεύτηκαν. Ότι το παιδί έρχεται μεσάνυχτα και εργάζεται. Δουλεύει ακριβώς 30-35 λεπτά. Αυτός που είναι να έρθει καλεσμένος μπαίνει στον Σπύρο και αυτός που φεύγει από μένα, μπαίνει στον Σπύρο.

Ο Σπύρος δεν κάθεται να περιμένει μια ώρα πότε θα τελειώσουμε εμείς. Αυτό θέλω να το πω γιατί υπάρχει ιδιαίτερος σεβασμός και προσοχή από τον ΑΝΤ1 και την εκπομπή. Είναι ένα παιδί μιας μικρής ηλικίας και μας δίνει τόσο, όσο μπορεί. Ο Σπύρος θα κάνει καριέρα παρουσιαστή και όχι ηθοποιού» ανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.