Γράμμα – Φρόσω Στυλιανού | Νέο τραγούδι

Γράμμα - Φρόσω Στυλιανού | Νέο τραγούδι

Νέο τραγούδι – Φρόσω Στυλιανού
“Γράμμα”

Φρόσω Στυλιανού μοιράζεται μαζί μας το καινούριο της τραγούδι με τίτλο Γράμμα.

Σε καιρούς σκοτεινούς, γράφει και τραγουδά μια μπαλάντα για την αγάπη, που έχει την δύναμη να κρατά τα όνειρα ζωντανά. “Εκεί βρίσκεται όλο το φως που μας λείπει”, όπως λέει και η ίδια, ακολουθώντας τον ίδιο δρόμο που μας είχε προτείνει και στην αρχή αυτής της πανανθρώπινης περιπέτειας, με το προηγούμενο της single, με τίτλο “Για πάντα”.

Το «Γράμμα», γεμάτο τρυφερότητα, ευαισθησία και δύναμη, είναι ένα τραγούδι εύθραυστο σαν όλους εμάς, με μια κρυμμένη χαραμάδα φωτός, όπως οι ζωές μας.

«Κι εκεί που φεύγουνε τα χρόνια ούτως ή άλλως, να τώρα που μεγαλώνουμε μες σε σκοτάδια που δεν περιμέναμε. Νιώθω πως όλων οι ζωές κολυμπάνε σ’ ένα θάμπος περίεργο, μα κάπου μέσα τους υπάρχει μια φλογίτσα που λίγο τρέμει, μα θέλει ν’ ανάψει τον κόσμο όλο. Εγω την λέω αγάπη.

Η αγάπη αστράφτει, ξεκουνάει, πραγματώνει. Κι εμείς εκεί, στο μεταίχμιο του χρόνου γύρω κι εντός μας, ολοι κουρασμένοι, με τα όνειρα μας στη μέση, βρίσκουμε λόγο να γίνουμε πάλι γενναίοι, ασταμάτητοι! Λίγο πριν τα σαράντα, μα και μετά, ένα μπορούμε στα σίγουρα. Να σηκώσουμε το βλέμμα στο ύψος της ελπίδας. Πάντα νέοι, πάντα αστείρευτοι!

Αυτή η παύση του χρόνου ας ορίσει μια καινούρια ηλικία. Την ηλικία που όσο περπατάς την ανηφόρα, φτάνεις σ’ ένα υψόμετρο χτισμένο απο μάχες και προσπάθειες. Εκεί ψηλά, στο οξυγόνο, σε περιμένει η υπέροχη ηλικία μιας καινούριας νεότητας!»

Φ.Σ