GNTM 4: Όσα θα δούμε απόψε

GNTM 4: Όσα θα δούμε απόψε

GNTM 4

Δείτε απόψε (Τρίτη 16 Νοεμβρίου) στις 21.00
στο 21ο Επεισόδιο του GNTM 4

Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00

Η καλή μέρα -και στο GNTM 4– από το πρωί φαίνεται, με την άφιξη του Γιώργου Καράβα στο σπίτι να φέρνει τα ευχάριστα νέα: ταξίδι εκτός έδρας! Προορισμός η μαγευτική λίμνη Δόξα στον Φενεό Κορινθίας, η οποία καλεί τους 11 διεκδικητές του τίτλου να έρθουν σε μια πιο κοντινή επαφή με τη φύση. Τα top models, με παρότρυνση του coach τους, ετοιμάζονται για κάμπινγκ σε αυτό το αλπικό τοπίο.

Μόνο που ό,τι στήσουν, θα αποτελεί το σετ για ένα φωτογραφικό challenge, με τίτλο ‘Fashionable Campers’. H όλη διαδικασία διασκεδάζει τους υποψήφιους, καθώς η επιβράβευση ενθουσιάζει, ταυτόχρονα όμως υπογραμμίζει ξεκάθαρα τις κλίκες του διαγωνισμού.

Με τον καθαρό αέρα να δίνει έμπνευση, τα μοντέλα οδηγούνται το επόμενο πρωί σε διαφορετικό σημείο της λίμνης για να αντικρύσουν ένα μοναδικό θέαμα: ένα επιβλητικό άλογο μέσα στο νερό με τον Γιώργο Καράβα να ποζάρει πάνω του με χάρη και επαγγελματισμό. Κάπως έτσι δίνεται το reference για τη νέα δοκιμασία αποχώρησης, που έχει άρωμα… editorial και ονειρική διάθεση.

Φορώντας αραχνοΰφαντα ρούχα, τα top models καλούνται να ποζάρουν με φινέτσα και να γίνουν ένα με το άλογο, ως πλάσματα της λίμνης. Για πρώτη φορά, το μειονέκτημα είναι ένα και δίνει την ευκαιρία στον Ναπολέοντα Μήτση να δείξει στοχευμένα τη στρατηγική του, ως νικητής στην τελευταία δοκιμασία.

Για όλους όμως προτεραιότητα έχει να αποδώσουν με επιτυχία τα ζητούμενα στο φακό του Απόστολου Κουκουσά και να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τις οδηγίες της Ζενεβιέβ Μαζαρί, του Δημήτρη Σκουλού και του Γιώργου Καράβα, που τους συντροφεύουν σε αυτό το ταξίδι.

Η επιστροφή στην Αθήνα συμπίπτει με την επιστροφή στην καθημερινότητα, που επιφυλάσσει, εκτός των άλλων, μια σειρά από προσωπικά ξεκαθαρίσματα.

Στο πλατό ετυμηγορίας, το έργο των τεσσάρων κριτών, της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου, της Ζενεβιέβ Μαζαρί, του Άγγελου Μπράτη, του Δημήτρη Σκουλού, είναι ιδιαίτερα δύσκολο, καθώς έχουν να κρίνουν αντικειμενικά πολύ εντυπωσιακές λήψεις, με αποτέλεσμα οι προσπάθειες των μοντέλων να περνούν από κόσκινο. Στη μάχη της λεπτομέρειας σε πρόσωπο και σώμα, ο χαμένος είναι και αυτός που θα αφήσει πίσω του το όνειρο του GNTM 4.

Στο GNTM 4 έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα κατά του Covid 19, για την ασφάλεια και την υγεία όλων των εμπλεκομένων στην παραγωγή του διαγωνισμού.

Greece’s Next Top Model on Social Media:

#GNTMgr #StarChannelTV 

https://www.instagram.com/gntmgr/
https://twitter.com/GNTMgreece
https://www.facebook.com/GNTMgr
https://www.tiktok.com/@gntm_gr

https://www.star.gr/tv/psychagogia/greecesnexttopmodel-4/
https://www.star.gr/tv/press-room/

Παραγωγός: Νίκος Χριστοφόρου
Σκηνοθεσία: Γιάννης Μικρός
Head Of Productions: Σάββας Βέλλας
Project Manager: Μάνος Βουράκης

Executive Producer: Γιάννης Θηραίος
Επιμέλεια εκπομπής: Ιωάννα Αδαμοπούλου
Art Director: Genevieve Majari
Αρχισυνταξία: Ναυσικά Λαλιώτη, Βασίλης Βουτσαράς
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης
Σκηνογράφος:  Χριστίνα Κωστέα
Σκηνογράφος Αποστολών:  Κώστας Μαρκής
Οργάνωση Παραγωγής: Χρήστος Φούρναρης
Διεύθυνση Παραγωγής: Ιωάννα Πασαγιαννίδου