Γλυκές Αλχημείες τη Μεγάλη Δευτέρα με τον Στέλιο Παρλιάρο

Γλυκές Αλχημείες τη Μεγάλη Δευτέρα με τον Στέλιο Παρλιάρο

Γλυκές Αλχημείες με τον Στέλιο Παρλιάρο

Την Μ. Δευτέρα 26 Απριλίου στις 15.15 οι «Γλυκές Αλχημείες» με τον Στέλιο Παρλιάρο είναι αφιερωμένες στα ανοιξιάτικα γλυκά .

Τα ανοιξιάτικα γλυκά έχουν ανάλαφρη γεύση, περιέχουν φρούτα εποχής και δεν χρειάζονται υπερβολική ζάχαρη. Αυτό που τα χαρακτηρίζει είναι η ισορροπία! Ένα ανοιξιάτικο επεισόδιο, με υπέροχα γλυκά, και στη γεύση και στην εμφάνιση.

Το κατεξοχήν φρούτο της εποχής, η φράουλα, πρωταγωνιστεί σε μια λαχταριστή ανοιξιάτικη τούρτα, ανάλαφρη και λαχταριστή!

Σοκολάτα και ταχίνι ενώνονται με στόχο να προκαλέσουν έκρηξη γεύσης στον ουρανίσκο μας! Ο Στέλιος δείχνει πως μπορούμε να φτιάξουμε βήμα – βήμα ένα υπέροχο, νηστίσιμο γλυκό που δεν στερείται γεύσης και απόλαυσης.

Το επεισόδιο ολοκληρώνεται με μια γρήγορη και εύκολη συνταγή για τους λάτρεις της σοκολάτας. Ένα λιωμένο ζεστό σοκολατένιο επιδόρπιο, που οι Γάλλοι αποκαλούν moelleux, σερβίρεται καυτό και προκαλεί με τη γεύση του!

Υποδεχόμαστε την άνοιξη με τα πιο λαχταριστά γλυκά!

«Γλυκές Αλχημείες», με τον Στέλιο Παρλιάρο τη Μ. Δευτέρα στις 15:15 στο OPEN.