Γιωρίκας Πιλίδης: «Στο Survivor μπήκα για το οικονομικό, εκεί δεν ισχύει ο τίτλος του παγκόσμιου πρωταθλητή»

Γιωρίκας Πιλίδης: «Στο Survivor μπήκα για το οικονομικό, εκεί δεν ισχύει ο τίτλος του παγκόσμιου πρωταθλητή»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» του Νίκου Μουτσινά, βρέθηκε ο Γιωρίκας Πιλίδης μέρες μετά την αποχώρηση του από το Survivor.

Ο αθλητής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον πρωταθλητισμό αλλά και στην εμπειρία του στο reality επιβίωσης.

«Μέσα στο Survivor δεν ισχύει ο τίτλος του παγκόσμιου πρωταθλητή…Είμαι τρεις φορές δεύτερος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα και είχα θέμα με την ψυχολογία που ήμουν πάντα στο τσακ στο να το κερδίσω. Πριν το παιχνίδι, περίπου έναν μήνα πριν, πήγα πιο χαλαρός στον αγώνα και μπόρεσα να κερδίσω. Πρέπει να βγάλεις αυτόν το τίτλο ότι θα είσαι παγκόσμιος πρωταθλητής αν κερδίσεις αυτόν τον αγώνα… μπαίνεις σαν να είναι ένας απλός αγώνας κι έτσι είναι καλύτερα, παρά να το σκέφτεσαι» δήλωσε ο Γιωρίκας Πιλίδης και συμπλήρωσε:

«Με έμαθε ο παππούς μου να παλεύω, και η μαμά μου με έβαζε τιμωρία ότι δεν θα πάω προπόνηση αν δεν κάνω τα μαθήματα μου».

Ενώ σχετικά με την συμμετοχή του στο survivor, ο Γιωρίκας Πιλίδης εξομολογήθηκε: «Στο Survivor μπήκα για το οικονομικό και μετά για να με μάθει ο κόσμος. Μετά τις 15 μέρες με την αφαγίας άρχισε να με πονάει το στομάχι μου πολύ, είναι κληρονομικό, το έχει και ο μπαμπάς και η μαμά μου. Είχα δυνατούς πόνους δεν κοιμόμουν καθόλου».

«Με μια λέξη θα χαρακτήριζα το Survivor, εμπειρία ζωής. Μέσα στο Survivor οι συνθήκες αφαγίας και προπονήσεων είναι δύσκολες, όμως σκεφτόμουν πως με προετοιμάζει για το έξω» ανέφερε ο Γιωρίκας Πιλίδης ενώ για τον τσακωμό του με τον Γιώργο Κατσαούνη, σχολίασε:

«Για να φτάσω σε σημείο να ξεσπάσω πάει να πει ότι μάζευα πολλά. Αυτοί που με ξέρουν καταλαβαίνουν πόσο με τσίγκλησε. Δεν μπορούσα να το απομονώσω και να βάλω μέτρο λόγω των συνθηκών».