Γιώργος Βογιατζής: «Η δεύτερη σύζυγός μου, πήρε τον γιο μου και δεν γύρισε ποτέ»

Γιώργος Βογιατζής: «Η δεύτερη σύζυγός μου, πήρε τον γιο μου και δεν γύρισε ποτέ»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», παραχώρησε ο Γιώργος Βογιατζής.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και στους τρεις γάμους του κάνοντας μία σεκταριστική αποκάλυψη.

«Στο Παρίσι είχα δυσκολίες. Κοιμόμουν δυο μήνες στο αυτοκίνητο, είχα μείνει 8 μέρες νηστικός μέχρι που ήρθε ο Φίνος και μου έφερε μερικά χρήματα από τη Ρένα Βλαχοπούλου που ήταν οικογενειακή φίλη» είπε ο Γιώργος Βογιατζής.

«Η πρώτη μου σύζυγος με άφησε και μου έστειλε την κόρη μου στο Μόναχο όπου είχα γυρίσματα. Η δεύτερη σύζυγός μου με άφησε όταν ο γιος μου έγινε ενός έτους. Ξύπνησα ένα πρωί και δεν βρήκα κανέναν στο σπίτι. Περίμενα και δε γύρισε ποτέ. Μετά έμαθα ότι είχε πάρει τον γιο μου και είχε πάει στο Βέλγιο. Τον ξαναείδα δυο χρόνια μετά.

Η πρώτη με άφησε λόγω ζήλιας, ήταν Αμερικάνα και επειδή εγώ έκλεισα ένα συμβόλαιο με τη Warner, είχε αφρίσει. Η δεύτερη δεν κατάλαβα ποτέ γιατί με άφησε.Η τρίτη μου σύζυγος είναι η καλύτερη. Γνωριστήκαμε στην Ελλάδα. Μου πήρε μήνες βέβαια μέχρι να την κερδίσω γιατί ήταν πολύ μικρή και δε με έβλεπε, έλεγε “τι καλός κύριος ο κύριος Βογιατζής”. Μου πήρε μερικούς μήνες» εξομολογήθηκε ο Γιώργος Βογιατζής.