Γιώργος Τράγκας: Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του

Γιώργος Τράγκας: Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του

Εξαιρετικά κρίσιμη και σοβαρή χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας του Γιώργου Τράγκα, ο οποίος νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο Νοσοκομείο “Σωτηρία” λόγω κορονοϊού.

Μάλιστα, σε ανάρτηση που έκανε στο Facebook ο εκπρόσωπός Τύπου των “Ελεύθερων Ανθρώπων”, Πάρις Κουρτζίδης, το βράδυ της Παρασκευής 10 Δεκεμβρίου αναφέρει:

«Η κατάσταση της υγείας του προέδρου Γιώργου Τράγκα κρίνεται πλέον εξαιρετικά κρίσιμη και σοβαρή. Το επόμενο 24ωρο είναι καθοριστικό για την όποια εξέλιξη. Το οξυγόνο του έχει επανέλθει σε ικανοποιητικά επίπεδα κι αυτό είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό. Ο Γιώργος το παλεύει σκληρά και δυνατά. Είναι μεγάλος μαχητής».

Ο Γιώργος Τράγκας χρειάστηκε να διασωληνωθεί τα ξημερώματα της Παρασκευής 10 Δεκεμβρίου, διότι η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Την Πέμπτη, ο Γιώργος Τράγκας υπέστη οξύ καρδιακό επεισόδιο (έμφραγμα) και κρίθηκε απαραίτητη η τοποθέτηση stents. Μεταφέρθηκε στην Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική του “Σωτηρία”, όπου στο Αιμοδυναμικό Εργαστήριο έγινε επιτυχής τοποθέτηση των stents για τη διάνοιξη των αποφραγμένων αρτηριών.

Ο ίδιος είχε ανακοινώσει πως νοσεί από κορονοϊό από τις 30 Νοεμβρίου και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο εδώ και επτά μέρες. Να υπενθυμίσουμε, πως δεν είχε εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού.

Ενώ σε νέα ανάρτηση που έκανε ο Πάρις Κουρτζίδης το πρωί του Σαββάτου 11 Δεκεμβρίου στα social media, ενημέρωσε ότι μετά από πνευμονικό οίδημα που υπέστη ο Γιώργος Τράγκας, έγινε η τοποθέτηση stents:

«Η καρδιακή επιπλοκή που είχε ο πρόεδρος Γιώργος Τράγκας, η οποία οδήγησε και στη διασωλήνωση, προκάλεσε πνευμονικό οίδημα με αποτέλεσμα να χρειαστεί τοποθέτηση στεντ. Η κατάσταση είναι γενικά κρίσιμη και εξαιρετικά σοβαρή. Ιδιαίτερα δε επικίνδυνη για τυχόν υποτροπή ισχαιμίας των στεφανιαίων. Ο σκληρός μαχητής Γιώργος συνεχίζει να το παλεύει! Εύχομαι από καρδιάς και ειλικρινά πιστεύω ότι στο τέλος θα καταφέρει να νικήσει!».