Γιώργος Θεοφάνους: «Με πήρε τηλέφωνο ο Καρβέλας και με έβριζε και εγώ ήμουν στη Συγγρού ντυμένος Μιμή Ντενίση»

Γιώργος Θεοφάνους: «Με πήρε τηλέφωνο ο Καρβέλας και με έβριζε και εγώ ήμουν στη Συγγρού ντυμένος Μιμή Ντενίση»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Έλεος!» με τον Ηλία Ψινάκη και την Αννίτα Πάνια, βρέθηκε ο Γιώργος Θεοφάνους.

Ο συνθέτης μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική του ζωή, την επιτυχημένη του πορεία στη μουσική, ενώ μοιράστηκε με τους τηλεθεατές άγνωστες ιστορίες από τη συνεργασία του με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας.

Μάλιστα, η Αννίτα Πάνια θέλησε να αναφερθεί και στον επικό τσακωμό που είχε ο Γιώργος Θεοφάνους με τον Νίκο Καρβέλα, με τον συνθέτη να αποκαλύπτει μια χιουμοριστική ιστορία.

«Με φώναξε ο Νίκος στο καμαρίνι της Άννας Βίσση. Εγώ βαρέθηκα να γράφω για την Άννα κι ακούω ότι όλα τα τραγούδια είναι δικά σου και κάνεις τις επιτυχίες. Μόνο εσύ μου λέει. Μπορείς; Του λέω βεβαίως και με μεγάλη χαρά και τιμή για την Άννα. Όμως του λέω ότι θέλω χρόνο. Ήταν 6 Δεκεμβρίου και λέω δώσε μου μέχρι τις Απόκριες. Έκανα άλλα πράγματα, που δεν ήθελα να το πω μπροστά του. Μην φανεί ότι υποτιμώ την Άννα» ανέφερε ο Γιώργος Θεοφάνους και πρόσθεσε:

«Την ίδια εποχή ήμουν στο στούντιο με Αλεξίου και Πάριο. Σφίξαμε τα χέρια και φιληθήκαμε. 9 Δεκεμβρίου χτυπά το τηλέφωνό μου και μου λέει έγραψες κάτι; Σου ζήτησα τρεις μήνες, όχι μέρες. Δώσε μου χρόνο. Πλησιάζουν οι Απόκριες κι έπρεπε να πάω σε ένα αποκριάτικο πάρτι και μια φίλη μου με έντυσε Μιμή Ντενίση, που ήταν της μόδας. Ντύθηκα, οδηγώ στην Συγγρού και χτυπά το τηλέφωνό μου από τον Νίκο Καρβέλα. Λέω δεν απαντώ, θα σκοτωθούμε. Βγήκα έξω με το ψηλοτάκουνο κι έβριζε ο Νίκος. Αν ήξερε ο Καρβέλας ότι ήμουν έτσι ντυμένος, θα πέθαινε στο γέλιο».

Ενώ η Αννίτα Πάνια δεν δίστασε κατά τη διάρκεια της εκπομπής… να πάρει τον Νίκο Καρβέλα τηλέφωνο. Ο πρώην σύζυγός της το σήκωσε και έμαθε για πρώτη φορά την ιστορία με τον Θεοφάνους ντυμένο Μιμή Ντενίση!

«Δεν θυμάμαι ότι τον έβριζα…» απάντησε ο Νίκος Καρβέλας και άρχισε να γελάει με την αστεία ιστορία του Γιώργου Θεοφάνους.