Γιώργος Πυρπασόπουλος: Στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Καννών 2022 ο ηθοποιός – Oι φωτογραφίες του με τους αστέρες του Hollywood

Γιώργος Πυρπασόπουλος: Στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Καννών 2022 ο ηθοποιός – Oι φωτογραφίες του με τους αστέρες του Hollywood

Το 75ο Φεστιβάλ Καννών στην Γαλλία έχει ξεκινήσει από την Τρίτη 17 Μάϊου και θα διαρκέσει μέχρι τις 28 Μαΐου.

Ενώ πολλοί ήταν και φέτος οι Έλληνες που παρευρέθηκαν και περπάτησαν στο κόκκινο χαλί μαζί με τους αστέρες του Hollywood.

Μεταξύ αυτών ήταν και ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, καθώς συμμετέχει στην ταινία “Crimes of the Future” του David Cronenberg.

Ωστόσο, την είδηση την έκανε γνωστή ο ίδιος ο ηθοποιός δημοσιεύοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες και video από το κόκκινο χαλί με τους συντελεστές της ταινίας και ποζάροντας με μεγάλα ονόματα όπως την Kristen Stewart, την Léa Seydoux, τον Don McKellar, τη Λίχι Κορνόφσκι και την Νάντια Λιτς και φορώντας ένα μαύρο σμόκιν κοστούμι.

«Τι υπέροχο βράδυ! Τι υπέροχη ταινία! Είναι τιμή μου που συνεργάζομαι με αυτούς τους καταπληκτικούς ανθρώπους! Δεν είμαι παρά ευγνώμων και ευλογημένος που είμαι μέρος αυτής της ομάδας καλλιτεχνών αλλά και σπουδαίων ανθρώπων! Σας ευχαριστώ όλους. Ντέιβιντ είσαι μοναδικός!!!» έγραψε ο Γιώργος Πυρπασόπουλος στην ανάρτησή του.