Γιώργος Παπαδάκης για τον γιο του: «Διάβασα κάπου “άνθρακας ο χρυσός” επειδή…»

Γιώργος Παπαδάκης για τον γιο του: «Διάβασα κάπου “άνθρακας ο χρυσός” επειδή…»

Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Ο δημοσιογράφος μεταξύ άλλων μίλησε για τους τρεις γιους του και εξήγησε τον λόγο που νιώθει περήφανος για τον καθένα ξεχωριστά.

Ενώ σχετικά με το φετινό τηλεοπτικό ντεμπούτο του γιου του, Φοίβου ο Γιώργος Παπαδάκης ανέφερε: «Διάβασα κάπου “άνθρακας ο χρυσός” επειδή κάνει τα πρώτα του τηλεοπτικά βήματα. Κάποιοι, όχι κάποιος. Δεν το κατάλαβα αυτό το πράγμα. Περίμεναν να βγει ο Φοίβος στην τηλεόραση και να τους σαγηνεύσει όλους στα πρώτα δευτερόλεπτα. Επιβεβαιώνεται αυτό, ότι είναι δύσκολη η καριέρα των παιδιών που ο πατέρας κάνει την ίδια δουλειά. Δεν είναι απόλυτο αυτό».

Όσο για την εμφάνιση του μικρού του γιου, Ιάσωνα στο «X Factor», ο Γιώργος Παπαδάκης είπε: «Ο Ιάσωνας δεν ήταν διαγωνιζόμενος στο X-Factor αλλά επειδή πήγε με έναν διαγωνιζόμενο που συνεργάζεται, είπε κι ένα τραγούδι. Ο Ιάσωνας είναι καταπληκτικός μουσικός, γράφει ξένη μουσική και στίχους. Είναι κι αυτός ένας κούκλος, αλλά είναι ξανθός».

Ενώ για τον μεγάλο του γιο, Κωνσταντή, ο δημοσιογράφος είπε: «Ο Κωνσταντής μου έχει κάνει και δύο εγγονάκια. Είναι ένα φοβερά ήπιων τόνων παιδί. Είναι το παιδί μου από τον πρώτο μου γάμο, καταπληκτικός. Είμαστε πολύ δεμένοι και οι τέσσερίς μας. Τα τρία αγόρια κι εγώ. Έρχεται από πίσω η νέα φουρνιά, ο Γιώργος μου και ο Αλέξανδρος, τα δύο εγγονάκια μου».