Γιώργος Παπαδάκης για debate: «Μετάνιωσα που πήγα»

Γιώργος Παπαδάκης για debate: «Μετάνιωσα που πήγα»

Στην εκπομπή «Το Πρωινό», μίλησε ο Γιώργος Παπαδάκης μετά το τέλος του «Καλημέρα Ελλάδα».

Ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο debate της Τετάρτης 10 Μαϊου και τόνισε πως μετάνιωσε που πήγε.

«Δέχομαι ερωτήματα του γιατί δεν ρώτησα τον Μητσοτάκη αυτό, γιατί δεν ρώτησα τον Τσίπρα το άλλο. Καθόμασταν με αλφαβητική σειρά κι έγινε μία κλήρωση που με βάση αυτή την κλήρωση είχαμε το δικαίωμα να απευθύνουμε ερώτηση σε έναν αρχηγό σε μία ενότητα και όχι και στις άλλες στις υπόλοιπες. Και εγώ θα ήθελα να ρωτήσω πολλά πράγματα. Ξέρεις πόσες φορές μας έκαναν “σουτ”.

Όχι ο Κουβαράς, δεν θα πω ονόματα. Αυτό δεν ήταν τηλεοπτικό προϊόν. Οι άνθρωποι που αποφάσισαν για εμάς και το τι θα κάνουμε, δεν έχουν καμία σχέση με την τηλεόραση. Για παράδειγμα, απαγορευόταν να υπάρχει πλάνο την ώρα που μιλούσε κάποιος άλλος πολιτικός αρχηγός. Δηλαδή μιλούσε ο Τσίπρας, δεν θα έπρεπε να δείξει τον Μητσοτάκη. Στο κοντρόλ ήταν εκπρόσωποι κομμάτων… Βαρέθηκα, γύρισα και είδα το αποτέλεσμα του αγώνα! Μου θύμισε προξενιό, που το σόι του γαμπρού και της νύφης συναντιούνται…

Μετάνιωσα που πήγα. Ήταν μία ανούσια διαδικασία για μένα. Με ρωτάει ο κόσμος γιατί πήγα. Όταν μου προτάθηκε, η αρχική απάντησή μου ήταν αρνητική. Μου είπαν να το σκεφτώ γιατί πρέπει να εκπροσωπηθεί ο σταθμός και μετά είπα ότι δεν πρέπει να αρνηθώ γιατί θα δημιουργήσω πρόβλημα στο σταθμό. Στο επόμενο δεν πάω. Δεν έχω συζητήσει με τον σταθμό, αλλά κακά τα ψέματα ήθελα να έχω και την εμπειρία», δήλωσε ο Γιώργος Παπαδάκης.