Γιώργος Παπαδάκης: «Ενέπλεκαν την υπόθεση στα Γλυκά Νερά με τη διάρρηξη στο σπίτι μου»

Γιώργος Παπαδάκης: «Ενέπλεκαν την υπόθεση στα Γλυκά Νερά με τη διάρρηξη στο σπίτι μου»

O Γιώργος Παπαδάκης μέσα από την εκπομπή του «Καλημέρα Ελλάδα», έκανε μία σοκαριστική αποκάλυψη.

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως κάποιοι προσπάθησαν να εμπλέξουν τη διάρρηξη που είχε γίνει στο σπίτι του με την υπόθεση των Γλυκών Νερών.

«Έτυχε την εποχή εκείνη να έχω μια προσωπική ταλαιπωρία. Θα το αποκαλύψω για πρώτη φορά. Μια προσωπική ταλαιπωρία στο σπίτι μου, μια διάρρηξη όπου με μήνυμα που μου στέλνανε κάποιοι, από μια ειδική εφαρμογή που η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος δεν μπόρεσε να βρει, ενέπλεκαν την υπόθεση δολοφονίας της Καρολάιν με τη διάρρηξη στο σπίτι μου. Αυτό το λέω για πρώτη φορά. Δε μπορώ να αποκαλύψω πολλά.

Ότι είναι το ίδιο κύκλωμα, πριν αποκαλυφθεί ο δολοφόνος, πριν την ομολογία του Μπάμπη. Μου έλεγαν, “ψάξε γιατί αυτοί που μπήκανε σπίτι σου έχουν σχέση με τη δολοφονία της Καρολάιν”. Ήταν σαν να μου έλεγαν ότι ήταν τα ίδια πρόσωπα. Όταν μου ήρθε αυτό το μήνυμα σκέφτηκαν το πω αμέσως στις αρχές.

Τότε, πήγα και μίλησα με κάποιους ειδικούς στις αρχές και μου είπαν ότι ξέρουν ποιος είναι ο δολοφόνος και σε λίγες ημέρες θα ομολογήσει. Όταν τους πίεσα να μου αποκαλύψουν ποιος είναι λέγοντας ότι δε θα πω, τίποτα, μου είπαν ότι δε μπορούν να μου πουν αλλά να ησυχάσω» είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.