Γιώργος Παπαδάκης: «Είχα δελεαστικότατες προτάσεις με πολύ περισσότερα χρήματα»

Γιώργος Παπαδάκης: «Είχα δελεαστικότατες προτάσεις με πολύ περισσότερα χρήματα»

Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Ο δημοσιογραφίας μεταξύ άλλων θυμήθηκε στιγμές και πρόσωπα από το «ταξίδι» του στην ελληνική τηλεόραση.

Μάλιστα, ο Γιώργος Παπαδάκης απάντησε, για πρώτη φορά, στις φήμες περί αποχώρησής του από την τηλεόραση, μίλησε για το μέλλον του «Καλημέρα Ελλάδα» και εξήγησε γιατί δεν έφυγε ποτέ από τον ΑΝΤ1.

«Δεν ανανέωσα, αφού δεν πρόκειται να φύγω εγώ ποτέ από τον ΑΝΤ1. Τι ανανέωσα; Υπήρξαν στιγμές που σκέφτηκα να φύγω από τον ΑΝΤ1. Πέρασε σαν σκέψη. Ένας από τους λόγους που δεν ενέδωσα, ήταν αυτό το «παζάρι». Εγώ είμαι λαϊκής προέλευσης κι απλός. Όλα αυτά τα έκλεισε και με πόσα λεφτά, με ενοχλούσαν.

Είχα δελεαστικότατες προτάσεις με πολύ περισσότερα χρήματα. Έχει έρθει ιδιοκτήτης καναλιού που ξέχασε το πορτοφόλι του και το κινητό στο σπίτι μου. Υπάρχει περίπτωση που έχω κλείσει ραντεβού με ιδιοκτήτη άλλου καναλιού και με κάρφωσε η οικονόμος της Αλίκης Βουγιουκλάκη, που έτυχε να είναι στον ίδιο χώρο. Όταν έφυγα από το ραντεβού, το ήξεραν ήδη στον ΑΝΤ1. Τα ραντεβού να τα κάνεις κι από ματαιοδοξία. Α με θέλουν.

Πλέον κάνω σκυταλοδρομία, που σημαίνει ότι η συνέχεια η δική μου σε αυτήν την εκπομπή θα είναι να δώσω τη σκυτάλη. Σιγά σιγά θα τη δώσω μέσα στην επόμενη σεζόν. Δεν μπορώ να πω γιατί δεν είναι ανακοινώσιμο.

Τον έχω στο μυαλό μου αυτόν τον άνθρωπο. Μπορεί να μην είναι ένας αλλά δύο. Δεν θα φύγω ποτέ από την εκπομπή, θα είμαι εκεί. Η εκπομπή θα βγει κανονικά κι αυτό θα γίνει προοδευτικά. Θα έχω το γενικό συντονισμό της εκπομπής, δεν μπορώ να το εγκαταλείψω. Έχω τέσσερα παιδιά και το τέταρτο είναι το Καλημέρα Ελλάδα» εξομολογήθηκε ο Γιώργος Παπαδάκης.