Γιώργος Μαυρίδης: “Θα πήγαινα στο Survivor για να πάρω τα λεφτά…”

Γιώργος Μαυρίδης: “Θα πήγαινα στο Survivor για να πάρω τα λεφτά…”

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου, παραχώρησε ο Γιώργος Μαυρίδης.

Ο παρουσιαστής μίλησε για την εκπομπή “Into the skin” που σταμάτησε λόγω κορονοϊού και για την καινούργια του ταινία, το “Σπίτι των Αγγέλων”.

«Η αρχική μας σκέψη ήταν αυτά τα δυο projects. Η ταξιδιωτική εκπομπή είχαμε πει από την αρχή ότι θα είναι για έναν μικρό αριθμό επεισοδίων. Είχαμε πει θα κάνουμε από 4 έως 6 επεισόδια. Όταν ξεκίνησα να τα γυρίζω το καλοκαίρι κάναμε τα τέσσερα επεισόδια και σταματήσαμε λόγω κορονοϊού… Είναι μια ταινία ντοκιμαντέρ στο κανάλι μου στο Youtube. Λέγεται το «Σπίτι των Αγγέλων» και δημιουργήθηκε πριν από 1,5 χρόνο όταν είχα υιοθετήσει ένα σκυλάκι από την Ξάνθη που κακοποιήθηκε από ανθρώπους και σώθηκε από ανθρώπους», δήλωσε ο Γιώργος Μαυρίδης.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Μαυρίδης αποκάλυψε πως θα πήγαινε στο Survivor για να κερδίσει το χρηματικό έπαθλο, ενώ θα δεχόταν μια καλή οικονομική πρόταση για να το παρουσιάσει.

«Θα πήγαινα στο Survivor για να πάρω τα λεφτά. Θα ήθελα να πάω σε κάτι που δεν θα ήταν άσχετο σε αυτό που μπορώ να αποδώσω. Αν θα μπορούσα να αθλούμαι, να τρέχω και να παίζω παιχνιδάκια, θα το έκανα άνετα… Αν μου ερχόταν μια καλή πρόταση με τα οικονομικά δεδομένα, θα το έκανα. Δεν έχω πρόβλημα δεν με νοιάζει πια».