Γιώργος Μαυρίδης: «Ρε μάγκες μήπως έχουμε πεθάνει και δεν το ξέρουμε; Ρε πάτε καλά;»

Γιώργος Μαυρίδης: «Ρε μάγκες μήπως έχουμε πεθάνει και δεν το ξέρουμε; Ρε πάτε καλά;»

Ο Γιώργος Μαυρίδης που είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media, έκανε ένα ξέσπασμα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Tik Tok.

Συγκεκριμένα ο tatoo arist με αφορμή την επικαιρότητα των τελευταίων ημέρων και ιδιαίτερα μετά την τραγωδία στα Τέμπη, θέλησε να εκφράσει την θλίψη του αλλά και τις απορίες τους, για τη στάση που έχουν επιλέξει να κρατήσουν, πολιτικοί, δημοσιογράφοι και παρουσιαστές, ενώ παράλληλα αναρωτιέται αν όλα αυτά είναι μια ψευδαίσθηση.

«Βρε μάγκες επειδή πραγματικά έχει μουδιάσει το κεφάλι μου εδώ και μία εβδομάδα με όλα αυτά που γίνονται. Ακόμα δεν έχει κοπάσει αυτό το πράγμα με τις 57 ψυχές που χάσαμε εκεί στα Τέμπη. Τι ακριβώς γίνεται σ’ αυτή τη χώρα ρε μάγκες; Σας παρατηρώ όλους εδώ και 10 μέρες και δεν μιλάω.

Βλέπω να μαλώνουνε δημοσιογράφοι με δημοσιογράφους, πολιτικοί με πολιτικούς, δημοσιογράφοι με δημοσιογράφους, ποιος την έχει μεγαλύτερη; ποιος την έχει μικρότερη; ποιος έφταιγε; αν έφταιγε αυτός; αν έφταιγε ο άλλος;

Σήμερα ακούω έναν αρχιεπίσκοπο να λέει ότι είχαμε αυτούς τους νεκρούς γιατί μας τιμώρησε ο Θεός επειδή κάναμε το τριήμερο του καρναβαλιού και είναι του σατανά. Ένας άλλος πολιτικός της κυβέρνησης είπε στα αγγλικά ότι το μετρό της Θεσσαλονίκης λειτουργεί κανονικά και δουλεύει.

Ρε μάγκες μήπως έχουμε πεθάνει όλοι και δεν το ξέρουμε; Μήπως είμαστε σε ένα παράλληλο σύμπαν; Δεν μπορεί να είναι αλήθεια όλα αυτά, μήπως βλέπουμε όνειρο; Δεν μπορεί να είναι πραγματικότητα αυτά που συμβαίνουν, εγώ αυτή την αίσθηση. Συγχωρέστε με δεν ξέρω τι να πω αλήθεια Ρε πάτε καλά όλοι; Τι έχει γίνει ρε μ@@@ς; Έχετε και άλλοι αυτή την αίσθηση; Που ζούμε ρε; Νιώθω ότι θα βγω έξω θα δω Ιπτάμενα αυτοκίνητα. Δεν μπορεί να αναλήθεια αυτό που ζούμε», είπε ο Γιώργος Μαυρίδης.