Γιώργος Μαυρίδης για τη μάχη του με τον κορονοϊό: “Την 8η μέρα βγάζω φλέματα και φτύνω αίμα”

Γιώργος Μαυρίδης για τη μάχη του με τον κορονοϊό: "Την 8η μέρα βγάζω φλέματα και φτύνω αίμα"

Ο Γιώργος Μαυρίδης στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη, μετά την περιπέτεια της υγείας του με τον κορονοϊό, μίλησε στο «Tik Talk» και τον Αντώνη Σρόιτερ για τις δύο φορές που χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο, τις δύσκολες στιγμές, την αγωνία του για την σύντροφό του που νοσούσε ταυτόχρονα από Covid-19, την στάση του απέναντι στους συνωμοσιολόγους, ενώ περνά και το δικό του μήνυμα για τον ιό.

Μάλιστα, απόσπασμα από την εκπομπή προβλήθηκε στο «Happy Day», στο οποίο ο Γιώργος Μαυρίδης μιλάει και για τον επικείμενο γάμο του με τη σύντροφό του, Κρίστη Καθάργια.

«Άρχισα να βήχω εκεί την 8η μέρα. Βγάζω φλέματα και βλέπω αίμα. Το λέω στη γυναίκα μου. Προφανώς η πρώτη ατάκα ήταν πως ήταν από το ρόδι που φάγαμε το πρωί. Ήθελα να το πιστέψω ότι ήταν από το ρόδι που είχα πιει. Το πίστεψα. Το απόγευμα ξαναβήχω. Ήταν λίγο πιο κόκκινο. Φτύνω αίμα. Πήρα το 166. Μπήκα στο νοσοκομείο την κατάλληλη στιγμή, γιατί την επόμενη μέρα δε μπορούσα να μιλήσω. Ήμουν πάρα πολύ σοβαρά» είπε ο Γιώργος Μαυρίδης για τη μάχη του με τον κορονοϊό.

Σχετικά με τον επικείμενο γάμο του με την Κρίστη Καθάργια, ο ίδιος τόνισε: «Λέγαμε να παντρευτούμε αρχές καλοκαιριού. Θα δούμε. Εγώ θέλω να παντρευτώ για να περνάει καλά η γυναίκα μου. Μόνο με αυτή τη λογική παντρεύομαι. Δεν είμαι υπέρ του γάμου. Γίνεται ο γάμος για να είναι ευτυχισμένος ο άνθρωπος που είσαι μαζί».