Γιώργος Λιάγκας: “Όταν χώρισαν οι γονείς μου, επί τρία χρόνια δεν βγήκα να…”

Γιώργος Λιάγκας: “Όταν χώρισαν οι γονείς μου, επί τρία χρόνια δεν βγήκα να…”

Μια εξομολόγηση έκανε μέσα από την εκπομπή “Το Πρωινό”, ο Γιώργος Λιάγκας.

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής με αφορμή τα όσα δήλωσε η Νικολέττα Μαυρίδη λίγο πριν αποχωρήσει από το Survivor για τον πατέρα της και το διαζύγιο των γονιών της, είπε κι αυτός πως βίωσε το διαζύγιο των δικών του γονιών σε ηλικία επτά ετών.

«Πώς έχουν αλλάξει οι εποχές. Όταν ήμουν στην ηλικία της Νικολέττας, όταν χώρισαν οι γονείς μου που ήμουν επτά χρονών, επί τρία χρόνια δεν βγήκα να παίξω με άλλα παιδάκια επειδή ντρεπόμουν να τους πω ότι εμένα έχουν χωρίσει οι γονείς μου. Θεώρησα ότι ήταν κάτι πάρα πολύ κακό που χώρισαν, ντρεπόμουν πάρα πολύ που οι γονείς μου ήταν χωρισμένοι.

Θυμάμαι ότι ήμουν ένα παιδί πολύ μοναχικό που ήμουν σε ένα παράθυρο σε ένα σπίτι που έπαιζα μόνος μου κι έβλεπα τα άλλα παιδιά στον Υμηττό που μέναμε να παίζουν κάτω κι εγώ ντρεπόμουν να βγω. Οι γονείς δεν είχαν τη λογική όπως οι μοντέρνοι γονείς να μιλήσουν στα παιδιά και να πουν “δεν είναι κάτι κακό, δεν φταις εσύ για αυτό που συμβαίνει”.

Βλέπεις πόσο έχουν αλλάξει οι εποχές. Τώρα τα παιδιά βγαίνουν και εξομολογούνται όσα έχουν βιώσει και καλά κάνουν που το λένε. Καλά κάνει η παραγωγή και το έβαλε» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.