Γιώργος Λιάγκας: “Να το ξαναπούμε γιατί κάποιοι δεν το κατάλαβαν. Σήμερα λοιπόν γίνεται γάμος….”

Γιώργος Λιάγκας: “Να το ξαναπούμε γιατί κάποιοι δεν το κατάλαβαν. Σήμερα λοιπόν γίνεται γάμος....”

Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου αποτελούν ένα από τα ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Μάλιστα, οι δύο ηθοποιοί μετρούν περίπου δύο χρόνια μαζί και επιθυμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ενώ το πρωί της Πέμπτη, η Φαίη Σκορδά μέσα από την εκπομπή “Το Πρωινό” αποκάλυψε πως σήμερα Παρασκευή 4 Ιουνίου η Δανάη και ο Γιώργος θα παντρευτούν στη Σύρο, σε πολύ κλειστό οικογενειακό κύκλο.

Σύμφωνα με την παρουσιάστρια, στην τελετή θα βρεθούν και κάποιοι συντελεστές από τις Άγριες Μέλισσες που πρωταγωνιστεί η Δανάη Μιχαλάκη, όπως η Μαρία Κίτσου και η Έλλη Τρίγγου.

Στην συνέχεια, υπήρξε μια αναστάτωση καθώς η μητέρα του Γιώργου Παπαγεωργίου και επίσης ηθοποιός Φιλαρέτη Κομνηνού διέψευσε έμμεσα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την είδηση για τον γάμο.

Ωστόσο, το πρωί της Παρασκευής ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε ξανά στο εν λόγω θέμα μέσα από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής παρουσίασε το ρεπορτάζ για τον γάμο της Δανάης Μιχαλάκη και του Γιώργου Παπαγεωργίου και τους ευχήθηκε τα καλύτερα.

«Να ξαναπούμε πάλι γιατί όταν λέμε κάτι εδώ στο “Πρωινό” το τσεκάρουμε για να το πούμε βίον ανθόσπαρτον και με το καλό στην Δανάη Μιχαλάκη και το Γιώργο Παπαγεωργίου, οι οποίοι παντρεύονται σήμερα όπως είπαμε και χθες. Να το ξαναπούμε γιατί κάποιοι δεν το κατάλαβαν. Σήμερα λοιπόν γίνεται γάμος σε πολύ κλειστό οικογενειακό κύκλο. Να πω εγώ που ξέρω το ρεπορτάζ πως είναι καλεσμένοι λίγοι δεκάδες άνθρωποι. Δεν είναι παραπάνω από 30- 40 άτομα. Να τους ευχηθούμε σήμερα να περάσουν μια πολύ όμορφη, λαμπερή ημέρα και να την χαρούν να τη θυμούνται για πάντα με ευτυχία και χαρά», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.