Γιώργος Λιάγκας για Τέμπη: «Είναι δραματικά τα πράγματα»

Γιώργος Λιάγκας για Τέμπη: «Είναι δραματικά τα πράγματα»

Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο με την τραγωδία στα Τέμπη, εξαιτίας της σύγκρουσης επιβατικού με εμπορευματικό τρένο.

Μέχρι στιγμής σε 38 ανέρχονται οι επιβεβαιωμένοι νεκροί. Παράλληλα 66 άτομα νοσηλεύονται σε νοσοκομεία, εκ των οποίων οι 60 σε απλές κλίνες και οι υπόλοιποι 6 σε ΜΕΘ.

Ενώ με την τραγωδία στα Τέμπη ξεκίνησε και η εκπομπή «Το Πρωινό» και ο Γιώργος Λιάγκας, που αποκάλυψε πως στην εκπομπή δε θα βγει σήμερα λόγω επικαιρότητας η Λίτσα Πατέρα και η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, ενώ δεν θα υπάρχει και καλεσμένος.

«Καλημέρα, καλό μήνα. Όσο μπορεί να λέμε ότι η ημέρα αυτή είναι καλή και όσο μπορούμε να λέμε ότι ο μήνας αυτός που ξεκινά είναι καλός. Είναι δραματικά τα πράγματα. Είμαστε πάρα πολύ λυπημένοι και στενοχωρημένοι για όλα αυτά που γίνονται, αλλά πρέπει να τα περιμένουμε.

Διότι ζούμε σε μία χώρα που μπορεί να μας αφορά τι είπε ο Πολάκης και αν διεγράφη ο Πολάκης ή όχι, αλλά επί της ουσίας ζούμε σε μία χώρα του δυτικού κόσμου που δεν… Τέλος πάντων, είναι αυτό που λέμε η ευνομούμενη κοινωνία που τα έχει όλα λυμένα. Δυστυχώς στη χώρα μας αποδεικνύεται ότι πράγματα που έπρεπε να είναι λυμένα, ούτε καν μπορούμε να φανταστούμε πως δουλεύουν κατά τύχη τελείως. Θα τα δούμε όλα στην πορεία.

Η εκπομπή διαμορφώνεται διαφορετικά σήμερα. Απολύτως ενημερωτική. Ζητήσαμε από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και από τη Λίτσα Πατέρα να μην έρθουν σήμερα, καλεσμένο δεν θα έχουμε», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.