Γιώργος Κοψιδάς για τον Τριαντάφυλλο: “Δεν έχει καμία μετάνοια για αυτά που έχει κάνει”

Γιώργος Κοψιδάς για τον Τριαντάφυλλο: "Δεν έχει καμία μετάνοια για αυτά που έχει κάνει"

Σκληρά λόγια ειπώθηκαν στο νέο συμβούλιο του νησιού στο Survivor, μετά τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της Κόκκινης ομάδας.

Στο στόχαστρο βρέθηκε πάλι ο Τριαντάφυλλος, με τον Γιώργο Κοψιδά μιλάει με πολύ σκληρά λόγια εναντίον του.

«Ο Τριαντάφυλλος δεν έχει καμία μετάνοια για αυτά που έχει κάνει. Τα ανασκευάζει και τα λέει όπως τον βολεύουν, αλλά ουσιαστική συγνώμη δεν έχει ζητήσει. Καθημερινά δημιουργεί εντάσεις στην ομάδα. Ό,τι και να ειπωθεί, τα φέρνει πάλι όπως θέλει και γίνεται ένα μπάχαλο.

Επειδή εγώ είμαι πολύ ευαίσθητος ενεργειακά και οι τσακωμοί και οι εντάσεις με ρίχνουν πάρα πολύ και με αυτό τον άνθρωπο δεν μπορείς να επικοινωνήσεις. Έχει κάνει μεταστροφή 360 μοιρών, είναι ένας άλλος άνθρωπος και δεν υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας. Για μένα έχει τελειώσει. Όσο είμαι εγώ ή εκείνος στο παιχνίδι, δεν ξέρουμε ποιος θα φύγει πρώτος, απλά τον ανέχομαι στον ίδιο χώρο για ένα 24ωρο.

Αν ήμασταν στην έξω ζωή, τέτοια άτομα που έχουν αυτή τη συμπεριφορά, αυτό τον τρόπο σκέψης και δονούνται σε αυτή την ενέργεια, δεν θα υπήρχαν καν στη ζωή μου καθόλου. Θα είχα κόψει κάθε δίαυλο επικοινωνίας, τηλέφωνα, social media. Δε θα μπορούσαν να επικοινωνήσουν καν μαζί μου. Αναγκάζομαι να βρίσκομαι 24 ώρες το 24ωρο με έναν άνθρωπο που στην έξω ζωή δε θα είχα καμία επικοινωνία» είπε ο Γιώργος Κοψιδάς, αναφερόμενος στον Τριαντάφυλλος.