Γιώργος Καράβας: «Είδα αρκετές φορές την εκπομπή και η αλήθεια είναι πως το μόνο που…»

Γιώργος Καράβας: «Είδα αρκετές φορές την εκπομπή και η αλήθεια είναι πως το μόνο που...»

Στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, μίλησε ο Γιώργος Καράβας.

Το μοντέλο απάντησε πρώτη φορά για τις πολυσυζητημένες δηλώσεις που έκανε πρόσφατα στο Night Out και τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε.

«Για αρχή θέλω να σου πω ότι σε ανθρώπινο καθαρά επίπεδο στεναχωρήθηκα. Δε θέλω να λέω ψέματα. It’s ok, μου έκανε ο παρουσιαστής κάποιες ερωτήσεις και πάνω σε αυτές τις ερωτήσεις απάντησα με ειλικρίνεια. Είδα αρκετές φορές την εκπομπή και η αλήθεια είναι πως το μόνο που εξέφρασα ήταν τα όνειρά μου, τους στόχους μου και τίποτα παραπάνω. Δεν βγήκα ποτέ να πω κάτι για το οποίο δεν ερωτήθηκα. Νομίζω πως σε κάθε φάση της ζωής μας πρέπει να βγάζουμε προς τα έξω με ειλικρίνεια τα θέλω μας και τα όνειρά μας. Τίποτα παραπάνω. Ο στόχος μου τηλεοπτικά είναι να βάζω τον εαυτό μου σε κάτι το οποίο μου ταιριάζει και να προσπαθώ να δίνω το καλύτερο δυνατό.

Ολοκληρώθηκε η συνεργασία μου με το GNTM και από εκεί και πέρα οι σχέσεις μου με το Star είναι άριστες. Όλοι οι δίαυλοι επικοινωνίας με το κανάλι είναι ανοιχτοί. Δεν έχω σκεφτεί ποτέ να κάνω το Shopping Star, δεν έχω κάνει ποτέ δοκιμαστικό, είναι σαφέστατα ένα πολύ επιτυχημένο project» είπε ο Γιώργος Καράβας.

Ενώ σε ερώτηση των δημοσιογράφων για το αν θα έκανε κάτι τηλεοπτικά μαζί με την Βίκυ Καγιά, ο Γιώργος Καράβας απάντησε: «Η Βίκυ είναι η Βίκυ κι εγώ είμαι εγώ, έχουμε συνεργαστεί άψογα στο παρελθόν, ο καθένας θα κάνει αυτό το οποίο θέλει. Εννοείται ότι μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου εκτός τηλεόρασης. Δεν έχω μιλήσει με άλλα κανάλια».