Γιώργος Καραμίχος: «Έφαγα πολύ βρισίδι για το Καφέ της Χαράς, κάποιοι φίλοι σταμάτησαν να μου μιλάνε»

Γιώργος Καραμίχος: «Έφαγα πολύ βρισίδι για το Καφέ της Χαράς, κάποιοι φίλοι σταμάτησαν να μου μιλάνε»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλήμερα» και τον Θανάση Πάτρα, παραχώρησε ο Γιώργος Καραμίχος.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τα παιδικά χρονιά στο χωριό, τα προβλήματα υγείας που απέκτησε λόγω ενοχών και τον λόγο που τον… έφτυσαν στο δρόμο.

«Είχαμε χωράφια και κατσίκια στην Βέροια. Από μικρός ένιωθα ότι δεν άνηκα στο χωρίο, μου άρεσε να κάνω πειράματα, να διαβάζω, που ήταν περίεργο. Έπαιζα ένα βουβό σκυλάκι στα 5,5 μου και είδα ότι μου άρεσε το θέατρο. Οι γονείς ήταν πολύ έντονα κατά στην απόφαση μου να γίνω ηθοποιός, επηρεάζεσαι από αυτό, είχα έλκος και γαστρίτιδες. Έκανα εγχειρήσεις στην μέση από την ενοχή που είχα για την δουλειά που έκανα», ανέφερε ο Γιώργος Καραμίχος.

Μάλιστα, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην πατρότητα αλλά και το πόσο του άλλαξε τη ζωή, λέγοντας: «Έγινα γονιός στα 24, κάποιες προτεραιότητες άλλαξαν, θα ήμουν εντελώς άλλος άνθρωπος χωρίς την κόρη μου. Στο δεύτερο παιδί μου ήμουν μεγαλύτερος και τα τελευταία χρόνια φροντίζω να έχω μεγάλα διαστήματα έκτος δουλειάς. Η διάθεση μου είναι να είμαι κάλος πατέρας, πρέπει να ακούς τους άλλους και να αφήνεις στην άκρη το εγώ σου. Η κόρη μου ζει στην Δανία. Είχα μάθει από μικρός να μην κλαίω, όπως ο πατέρας μου, και πήγα σε σχολή για να μάθω να κλαίω. Ήθελα να κάνω μία επέμβαση στην μέση και για να μην πουλήσει ο πατέρας μου το τρακτέρ έκανα τηλεόραση».

Όσο για μία άβολη στιγμή του κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ο Γιώργος Καραμίχος είπε: «Για το “Καφέ της Χαράς” έφαγα πολύ βρισίδι και κάποιοι φίλοι μου δεν μου ξαναμίλησαν. Δύο φορές με έχουν φτύσει στο δρόμο. Έχω υπάρξει ανταγωνιστικός, άλλα δεν μου άρεσαν ποτέ τα γλειψίματα».