Γιώργος Γεροντιδάκης: “Ο ρόλος μου στις Άγριες Μέλισσες οφείλεται στον Λεωνίδα Κακούρη”

Γιώργος Γεροντιδάκης: “Ο ρόλος μου στις Άγριες Μέλισσες οφείλεται στον Λεωνίδα Κακούρη”

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό «Down Town», παραχώρησε ο Γιώργος Γεροντιδάκης.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τον ρόλο τους ως Μελέτης στην σειρά «Άγριες Μέλισσες», ενώ αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή.

«Πήγα σε οντισιόν για τις Άγριες Μέλισσες, και πρέπει να πήγα προς το τέλος. Είχα την τύχη να έχω ξανασυνεργαστεί με τον Σπύρο Μιχαλόπουλο από το 2016 και όταν μπήκα στην οντισιόν ένιωσα θετική ενέργεια από όλο το team. Όταν άκουσα ότι είναι σειρά εποχής ένιωσα ότι θα με πάρουν, όχι επειδή είμαι καλός, αλλά γιατί τότε έκανα πολλά έργα εποχής στο θέατρο. Είχα και πολλές επιρροές από το Peaky Blinders και έλεγα ότι ήθελα έναν ρόλο σαν τον αδελφό του πρωταγωνιστή, λίγο περίεργο, που από τη μία πάει στην εκκλησία και κάνει τον σταυρό του και από την άλλη μπορεί να σκοτώσει. Ήταν η ώρα του να έρθει αυτός ο ρόλος», είπε ο Γιώργος Γεροντιδάκης.

Ενώ ο Γιώργος Γεροντιδάκης αποκάλυψε και με ποιον ηθοποιό από τις «Άγριες Μέλισσες», έχει έρθει πιο κοντά.

«Ο ρόλος μου οφείλεται σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό στον Λεωνίδα Κακούρη. Τον ακολούθησα πιστά ως αφεντικό, ως ηθοποιό, ως αύρα, θεωρώ ότι με βοήθησε πάρα πολύ, ακόμη και χωρίς να το ξέρει. Δημιουργήθηκε μια όμορφη σχέση με τον Γιάννη Κουκουράκη η οποία βγήκε αβίαστα. Πολύ καλή συνεργασία έχω με τη Μαρία Πετεβή την οποία δεν ήξερα και δεν μπορώ να μην πω για την απίστευτη βοήθεια που είναι η παρουσία της Κάτιας Δανδουλάκη. Και δεν το λέω επειδή είναι η Κάτια, έχω παίξει στα 16 μου ξανά μαζί της στο Βέρα στο Δεξί. Όπως βοηθούσε τότε βοηθάει και τώρα, αλλά εγώ είμαι σε μια άλλη φάση της ζωής μου που αντιλαμβάνομαι όχι αυτά που λέει, αλλά και αυτά που δεν λέει και γι’ αυτό οι σκηνές βγαίνουν πολύ μητρικές».

Όσο για το αν είναι ερωτευμένος ο Γιώργος Γεροντιδάκης εξομολογήθηκε: «Ναι είμαι ερωτευμένος, αλλά δεν μου αρέσουν τα μεγάλα λόγια. Τι σημαίνει έρωτας; Ένα συναίσθημα το έχουμε εγκλωβίσει σε μία λέξη. Αν σου περιγράψω πως μπορεί να νιώθω για τον άνθρωπο με τον οποίο είμαι, δεν θα είναι έρωτας αν χρησιμοποιήσω αυτή την λέξη; Μου αρέσει αυτή την περίοδο της ζωής μου που ξυπνάω και θα δω δίπλα μου ένα φωτεινό πρόσωπο γιατί μπορώ στα 32 μου να αντιληφθώ την αγάπη, την θέρμη, την κατανόηση του άλλου. Είναι σημαντικό να μοιράζεσαι και να έχεις έναν άνθρωπο να κοιτάς στα μάτια».