Γιώργος Δασκαλάκης για την υγεία του: «Είχα πάθει ελεφαντίαση στα πόδια μου και ήταν πρησμένα, γι΄αυτό δεν περπατάω»

Γιώργος Δασκαλάκης για την υγεία του: «Είχα πάθει ελεφαντίαση στα πόδια μου και ήταν πρησμένα, γι΄αυτό δεν περπατάω»

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Γιώργο Δασκαλάκη, ο οποίος συνεχίζει να δίνει σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Ο τραγουδιστής που ηχογράφησε μάλιστα νέο τραγούδι, μίλησε στην εκπομπή “Επί Τόπου” και αναφέρθηκε στην πορεία της υγείας του.

«Δεν κάνω τίποτα, κάνω αυτά που πρέπει να κάνω. Υπομένω, κάνω τη θεραπεία μου πάντα, ό,τι μου λένε οι γιατροί. Έκανα 30 διπλές χημειοθεραπείες ανά 10 ημέρες και έλεγα θα φάω κουλουράκια θεσσαλονικιώτικα. Για να με φτάσουν στο σημείο να αντέξω τις χημειοθεραπείες, είχα πάθει ελεφαντίαση στα πόδια μου και ήταν πρησμένα, γι΄αυτό δεν περπατάω.

Όλοι ρωτάνε τι είναι ο καρκίνος. Να σας πω. Το σώμα του ανθρώπου είναι ένα διαμέρισμα, ο καρκίνος είναι φωτιά και η χημειοθεραπεία είναι το νερό της πυροσβεστικής. Από το διαμέρισμα όταν καεί, τι μένει; Τίποτα. Από τη χημειοθεραπεία δεν μένει τίποτα, ούτε το υγιές ούτε το καρκινικό κύτταρο. Αυτή τη στιγμή είμαι σε φάση ανάπλασης των υγιών κυττάρων και οι πόνοι τώρα είναι επειδή γεννιούνται καινούργια κύτταρα» είπε ο Γιώργος Δασκαλάκης.

Όσον αφορά την ηχογράφηση του νέου του τραγουδιού, ο Γιώργος Δασκαλάκης ανέφερε: «Δεν περίμενα ότι θα τα καταφέρω, έκανα ασκήσεις να ανοίξω το διάφραγμά μου. Είχα να τραγουδήσω και έξι χρόνια στο στούντιο. Φεύγοντας να πάω στούντιο και να γυρίσω είναι ένα δίωρο μετά ήμουν κατάκοιτος τέσσερις ημέρες από την ταλαιπωρία. Μια ώρα έκανα, μετά τελειώσαν τα κουράγια μου, δεν είχα άλλο».