Γιώργος Μπόγρης: «Ο γάμος είναι ένας συμβιβασμός για να μην βγει κανείς από τη βολή του»

Γιώργος Μπόγρης: «Ο γάμος είναι ένας συμβιβασμός για να μην βγει κανείς από τη βολή του»

Συνέντευξη στη Νάνσυ Παραδεισανού και το κανάλι της στο YouTube, παραχώρησε ο Γιώργος Μπόγρης.

Ο μπασκετμπολίστας μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πώς λειτουργούν σήμερα τα media και οι δημοσιογράφοι, ενώ αποκάλυψε την πρόταση που είχε δεχτεί προκειμένου να συμμετάσχει στο Survivor.

«Ήμουν γενικότερα πολύ ανοιχτός και είμαι και πάρα πολύ δημοσιογραφικός. Δηλαδή έχω να σου δώσω άπειρο ψωμί άμα ξέρεις και τι να ρωτήσεις, απλά θεωρώ ότι οι περισσότεροι δεν έχουν καθόλου φαντασία και οι ερωτήσεις είναι πάρα πολύ τετριμμένες. Δηλαδή είναι κάτι που περιμένεις να σου κάνουν.

Έχω δώσει άπειρες συνεντεύξεις και πιστεύω ότι χημεία βρήκα με τρεις, τέσσερις ανθρώπους. Η ελληνική δημοσιογραφία έχει το κακό ότι, επειδή προσπαθεί πάντα να βγάλει μια ατάκα για το κλικ, δεν έχει καθόλου φαντασία και δεν καθόλου cool. Είναι κομπλεξικοί οι περισσότεροι και προσπαθούν να βγάλουν την ίντριγκα», ανέφερε ο Γιώργος Μπόγρης.

Μάλιστα, ο Γιώργος Μπόγρης μίλησε και για την πρόταση που είχε δεχτεί για το Survivor, λέγοντας: «Δεν μπορώ να κάνω οτιδήποτε στην τηλεόραση ούτε μπορώ να ξεφτιλιστώ σε όλα αυτά που ξεφτιλίζονται στην ελληνική τηλεόραση. Τα ριάλιτι δηλαδή και όλα αυτά».

Ενώ αποκάλυψε το ποσό που απαίτησε για το Survivor: «Μου είχαν πει να πάω στο Survivor και ζήτησα 2 εκατομμύρια ευρώ! Καλά, αν μου έδιναν 2 εκατομμύρια δεν ξέρω αν θα πήγαινα. Δεν μπορώ να πω όχι αλλά είναι ξεφτίλα κανονική. Μόλις τους το είπα πάγωσαν, δεν το περίμεναν και νομίζω ότι κατάλαβαν πως το είπα για να τους πω όχι με τρόπο λίγο σαρκαστικό».

Επίσης ο Γιώργος Μπόγρης σχολίασε τους αθλητές που παντρεύονται και κάνουν οικογένεια σε αρκετά νεαρή ηλικία: «Σίγουρα έχω γνωρίσει και παιδιά που είναι πολύ ευτυχισμένα στον γάμο τους. Αλλά δεν μπορώ να φανταστώ ότι μια κοπέλα στα 25 της θα αφήσει όλη της της ζωή για να την κουβαλάει σύζυγός της δεξιά και αριστερά. Είναι κάτι που σε βόλεψε, ώστε να έχεις να φας και να τα βρίσκεις όλα έτοιμα. Βάζεις ένα βάρος στις πλάτες σου.Ο γάμος είναι ένας συμβιβασμός για να μην βγει κανείς από τη βολή του, είναι λίγο λυπηρό κι εγώ δεν θα μπορούσα να το κάνω ποτέ αυτό».