Γιώργος Μπόγρης για τη σχέση του με την Έλλη Κοκκίνου: «Άκουγα πολλά σχόλια για…»

Γιώργος Μπόγρης για τη σχέση του με την Έλλη Κοκκίνου: «Άκουγα πολλά σχόλια για…»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και την Όλγα Λαφαζάνη, παραχώρησε ο Γιώργος Μπόγρης.

Ο μπασκετμπολίστας μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη νέα του ζωή ως επιχειρηματίας αλλά και στη σχέση του με την Έλλη Κοκκίνου.

«Το 2019 είχα ένα πρόβλημα με τον ώμο μου. Είχε μπλοκάρει ένα νεύρο και είχα μόνιμο πόνο. Δεν μπορούσα να κινήσω σωστά το χέρι και να ανταπεξέλθω στα επίπεδα που ήθελα. Ταξίδεψα σε όλη την Ευρώπη και δεν κατάφερα να βρω λύση. Με έκανε καλά η ομάδα του Απόλλων Πατρών. Η λύση ήταν κάτι κουλό που δεν το είχα ξανακούσει. Κάναμε μπότοξ και ουσιαστικά αυτό χαλάρωσε του μύες και ελευθέρωσε την κίνησή μου» είπε ο Γιώργος Μπόγρης.

Ενώ τη σχέση του με την Έλλη Κοκκίνου, ο Γιώργος Μπόγρης είπε: «Ήταν μία περίοδος που περνούσα φανταστικά στη ζωή μου. Υπήρχαν και πάρα πολλά media. Άκουγα πολλά σχόλια για το εάν η προσωπική μου ζωή επηρέαζε τις επιδόσεις μου στο μπάσκετ. Έφυγα στο εξωτερικό και ξαφνικά έγινα ο πιο αγαπητός. Ήμουν εδώ και λέγανε ότι είμαι ασόβαρος και όταν πήγα στην Ισπανία λέγανε αυτός είναι η χαρά του Θεού».

«Δεν άφησα ποτέ τη δουλειά μου και την άποψη του κόσμου να με επηρεάσει σε αυτό που θέλω να κάνω», κατέληξε ο Γιώργος Μπόγρης.