Γιώργος Ασημακόπουλος: «Έχω χάσει ένα από τα αδέρφια μου και μου έχει στοιχίσει πολύ»

Γιώργος Ασημακόπουλος: «Έχω χάσει ένα από τα αδέρφια μου και μου έχει στοιχίσει πολύ»

Ένα καινούργιο επεισόδιο γεμάτο αποκαλύψεις και συναισθήματα ήταν το αποψινό του Survivor.

Μετά την ήττα των Κόκκινων, ενώ ο Γιώργος Ασημακόπουλος μιλούσε με τη Νικολέτα Μαυρίδη της εξομολογήθηκε για πρώτη φορά ότι έχει χάσει τον ένα του αδερφό.

«Στο παρελθόν στην οικογένειά μας είχαμε μία απώλεια. Είχα έναν αδερφό τρίτο και το έχω ζήσει αυτό το συναίσθημα», είπε στη συμπαίκτριά του.

Ενώ λίγο αργότερα, με δάκρυα στα μάτια ο Γιώργος Ασημακόπουλος μίλησε για την τραγική απώλεια του αδερφού του που του έχει σημαδέψει τη ζωή.

«Εγώ έχω χάσει ένα από τα αδέρφια μου. Είναι κάτι που μου έχει στοιχίσει στην παιδική μου ηλικία πάρα πολύ. Θέλω να κάνω συνέχεια περήφανος τους γονείς μου. Δεν είναι ότι θέλω να τους αποδείξω κάτι, ξέρω ότι αξίζω. Δεν θέλω να τους στεναχωρώ. Δεν θέλω να τους κάνω να νιώθουν άσχημα για μένα. Πάντα σκεφτόμουν μην πάθω κάτι και τους πληγώσω, τους στεναχωρήσω… Είναι συναισθήματα πολύ περίεργα», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Παράλληλα, τόνισε ότι στο παιχνίδι του βγαίνουν πολλά συναισθήματα και παρότρυνε τον κόσμο να αγαπάει τους γονείς και τα αδέρφια τους.

«Νιώθω πολύ ευγνώμων που έχω αυτή την οικογένεια. Με μία αγκαλιά ή ένα χάδι από τη μάνα μου ή τον πατέρα μου μπορώ να τα ξεχάσω όλα», είπε ο Γιώργος Ασημακόπουλος με δάκρυα στα μάτια.