Γιάννης Λιγνάδης: Εκτός της Δραματικής Σχολής του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν

Γιάννης Λιγνάδης: Εκτός της Δραματικής Σχολής του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν

Εκτός Δραματικής Σχολής του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν είναι πλέον και ο Γιάννης Λιγνάδης, όπως έκανε γνωστό η Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Θεάτρου, Μαριάννα Κάλμπαρη μέσω επιστολής της.

Συγκεκριμένα η ίδια αναφέρει μεταξύ άλλων ότι δεν συμμερίζεται τις θέσεις του Γιάννη Λιγνάδη σχετικά με τα όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα στη δραματική σχολή του θεάτρου και υπογραμμίζει ότι μετά την επιστολή του «δεν μπορεί να συνεχίσει να εργάζεται στη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης».

Η επιστολή που αναφέρει πως ο Γιάννης Λιγνάδης είναι εκτός της Δραματικής Σχολής του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν ο Γιάννης Λιγνάδης

«Νιώθω πως είναι σχεδόν ανάρμοστο, ενώ όλη η χώρα πενθεί τα θύματα του αδιανόητου δυστυχήματος στα Τέμπη, εμείς να μιλάμε για τέτοια ζητήματα.

Επειδή όμως πρέπει να πάρω άμεσα θέση σε σχέση με την επιστολή του κυρίου Γιάννη Λιγνάδη της 1/3/23 στην Εφημερίδα «Καθημερινή»:

Θεωρώ αυτονόητο ότι δεν συμμερίζομαι τις θέσεις του. Θεωρώ επίσης αυτονόητο ότι μετά από αυτή την επιστολή, ο κύριος Γιάννης Λιγνάδης δεν μπορεί να συνεχίσει να εργάζεται στη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης. Μοναδική μου μέριμνα είναι να προστατεύω και να στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις το Θέατρο Τέχνης και όλους/ες τους συνεργάτες/ιδες και εργαζομένους/ενες του.

Κατά τα άλλα, αυτή τη στιγμή η σκέψη μου, όπως η σκέψη όλων, είναι μόνο στο τραγικό γεγονός.

Ευχαριστώ
Μαριάννα Κάλμπαρη»