“Για μένα ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν σαν ένα λούτρινο αρκουδάκι, που μας έκανε να γελάμε και ξαφνικά έβγαλε δόντια κι έγινε γκρέμλιν”

“Για μένα ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν σαν ένα λούτρινο αρκουδάκι, που μας έκανε να γελάμε και ξαφνικά έβγαλε δόντια κι έγινε γκρέμλιν”

Συνέντευξη στην εφημερίδα “ON Time”, παραχώρησε η Ελευθερία Ρήγου.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη, με τον οποίον είχαν συνεργαστεί στην τηλεοπτική σειρά “C’est la vie”.

Περίμενε η ίδια να δει τον Πέτρο Φιλιππίδη στη φυλακή;

Όχι, τα έχασα.

Αν και όλο κάτι ψιθυριζόταν στον χώρο μας, κάτι τέτοιο δεν το χωράει ο νους. Ένιωσα αποστροφή. Είπα: “Είναι πολύ κρίμα και ντροπή. Υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι που κάνουν αυτά τα πράγματα; Να φύγουν, να μην ξαναπατήσουν ποτέ στον χώρα μας”. Κι ούτε πουθενά, γιατί δυστυχώς υπάρχουν σε όλους τους χώρους. Για μένα ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν –και στη συνείδηση του κόσμου νομίζω- σαν ένα λούτρινο αρκουδάκι, χαριτωμένο, που μας έκανε να γελάμε, και ξαφνικά έβγαλε δόντια κι έγινε γκρέμλιν. Είναι ανατριχιαστικό.

Θεωρώ πολύ θετικό πλέον ότι επικοινωνούμε αυτά τα θέματα με τις καταγγελίες για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Είναι χρέος μας να απομονώσουμε αυτά τα άτομα και να υπερασπιστούμε τα θύματα. Όμως αυτά δεν συμβαίνουν μόνο μέσα στο θέατρο. Δυστυχώς συμβαίνουν παντού. Ελπίζω όλη αυτή η εξωστρέφεια να μας βγει σε καλό και να δημιουργήσει το κατάλληλο έδαφος για καλύτερες συνθήκες στο εργασιακό περιβάλλον.