Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Σακατεύτηκα, η ψυχολογία στα τάρταρα, ήμουν στα όρια της μελαγχολίας»

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Σακατεύτηκα, η ψυχολογία στα τάρταρα, ήμουν στα όρια της μελαγχολίας»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Δύο στη 1» της ΕΡΤ, παραχώρησε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δύσκολες επαγγελματικές περιόδους, τα πλάνα εκτός θεάτρου, ενώ εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δεν θα ήθελε να ασχοληθεί με την πολιτική.

«Βίωσα αρκετές απογοητεύσεις, δεν θα έλεγα ότι μου ήρθαν εύκολα τα πράγματα με την έννοια ότι χρειάστηκε να κάνω και άλλες δουλειές για πολλά χρόνια για να ζω. Δεν ζεις άλλωστε από το θέατρο αμέσως, αποκλείεται. Δεν μπορώ να πω όμως, από την άλλη, ότι ήμουν και άτυχος γιατί δόξα τω Θεώ καλά πήγαν τα πράγματα, αρκετές δουλειές έκανα και δεν έμεινα για μεγάλα διαστήματα άνεργος», είπε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και συνέχισε:

«Η τελευταία φορά ήταν όταν έγιναν τα capital controls που ακυρώθηκε μια δουλειά και σακατεύτηκα. Η ψυχολογία είχε πέσει στα τάρταρα και ήμουν στα όρια της μελαγχολίας. Για ένα μεγάλο διάστημα δεν έμπαιναν χρήματα στο σπίτι οπότε δεν ήξερα τι μπορώ να κάνω. Έχω φανταστεί τον εαυτό μου εκτός θεάτρου και, αν είχα άλλο τρόποπ επιβίωσης, με μεγάλη μου χαρά θα έκανα και άλλα πράγματα. Δεν θα μου έλειπε δηλαδή το θέατρο. Μακάρι να είχα τη δυνατότητα να επιλέγω και μια χρονιά να κάνω θέατρο και τρεις να μην κάνω. Απωθημένα επαγγελματικά δεν έχω, αντίθετα έχω απωθημένα από την υπόλοιπη ζωή. Δεν έχω προλάβει να κάνω ταξίδια, δεν έχω προλάβει να κάνω πολλά πράγματα οπότε με χαρά θα τα παράταγα όλα για να τα έκανα αυτά».

«Στην πολιτική δεν έχω σκεφτεί ποτέ να περάσω γιατί θα ήμουν αποτυχημένος, είναι σίγουρο. Κατ΄αρχάς θα είχα παραιτηθεί γιατί δεν θα άντεχα παραπάνω από έναν μήνα. Έχω εμπλακεί στην τοπική αυτοδιοίκηση και με το ζόρι αντέχω γιατί δεν μπορώ την πραγματική υποκρισία» πρόσθεσε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.