Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: “Ήμουν αυτόπτης μάρτυρας σε περιστατικό βίας! Έχω καταθέσει ήδη στο ΣΕΗ”

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: “Ήμουν αυτόπτης μάρτυρας σε περιστατικό βίας! Έχω καταθέσει ήδη στο ΣΕΗ”

Καλεσμένος στην εκπομπή “Πάμε Δανάη”, βρέθηκε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις καταγγελίες που έγιναν το τελευταίο διάστημα στο χώρο του θεάτρου.

Μάλιστα, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης αποκάλυψε ότι ήταν αυτόπτης μάρτυρας σε ένα περιστατικό βίας, ενώ εξέφρασε την ανησυχία του για τις κόρες του που ασχολούνται με την υποκριτική.

«Με έχουν επηρεάσει οι αποκαλύψεις που έγιναν. Σοκαρίστηκα σε μεγάλο βαθμό όσο και αν κάποια πράγματα τα είχαμε ακούσει ως φήμες. Ποτέ δεν φανταζόμασταν ότι είναι τόσο προχωρημένα ή τόσα πολλά. Για τις πιο σοβαρές περιπτώσεις ήταν τεράστιο το σοκ αλλά μετά ήρθε και μια ανακούφιση ότι επιτέλους ξεβρωμίζει ο χώρος από μια τεράστια γάγγραινα. Από εκεί και πέρα θέλω να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να φτάσει στο τέλος αυτό το πράγμα. Ελπίζω να μην ακούσουμε άλλες καταγγελίες.

Έχει γίνει γνωστό ότι ήμουν αυτόπτης μάρτυρας σε κάποιο περιστατικό. Έχω καταθέσει ήδη στο πειθαρχικό του ΣΕΗ. Δεν έχει πάει νομικά η υπόθεση. Πιθανώς να χρειαστεί να καταθέσω ξανά. Η επόμενη ημέρα θα είναι καθαρότερη για το θέατρο. Ελπίζω να μη σταματήσει εδώ και να πέσει φως σε όλους τους χώρους, να προχωρήσουν αυτές οι καταστάσεις, να ανοίξουν κι άλλο.

Ανησυχώ για τις κόρες μου γιατί είναι σε έναν δύσκολο χώρο, αλλά χαίρομαι που μπορούν και εκφράζονται και έχουν βρει ένα χώρο που μπορούν να εκφραστούν. Ανησυχώ για το βιοποριστικό κομμάτι. Ο γιος μου έχει στραφεί προς τις θετικές επιστήμες. Είναι 15 στα 16. Χαίρομαι που ο Γιάγκος κάνει τελείως διαφορετικά πράγματα από μένα. Κάνει πράγματα που εγώ ποτέ δεν έκανα και θα ήθελα να τα κάνω και τα ζήλευα. Δεν ονειρεύομαι να δουλέψουμε μαζί με τις κόρες μου και τη γυναίκα μου. Θα είναι λίγο βαρετό νομίζω», είπε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.