Φωτεινή Γεωργαντά: «Όταν βλέπω τον εαυτό μου στις ψυχαγωγικές εκπομπές που συμμετείχα διαπιστώνω ότι…»

Φωτεινή Γεωργαντά: «Όταν βλέπω τον εαυτό μου στις ψυχαγωγικές εκπομπές που συμμετείχα διαπιστώνω ότι...»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» της Ελένης Μενεγάκη, παραχώρησε η Φωτεινή Γεωργαντά.

Η ίδια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον γάμο της με τον Ηλία Γουδή, στα παιδιά της αλλά και στη «χρυσή» εποχή της τηλεόραση.

«Είμαι σε μια ώριμη φάση. Επαγγελματικά εκπροσωπώ τον χώρο της ομορφιάς και από την άλλη είμαι μια πολυάσχολη μαμά. Ο γιος μου δίνει πανελλαδικές και του κρατάω το βιβλίο για να μάθει την ύλη του και η κόρη μου πηγαίνει Α’ λυκείου. Δεν ποστάρω φωτογραφίες των παιδιών μου στα social media γιατί θέλω να είναι απόφαση των ίδιων το πότε θα εκτεθούν» είπε η Φωτεινή Γεωγαντά.

«Είμαι με τον σύζυγο μου 20 χρόνια. Τον αγαπώ, τον εκτιμώ και τον θαυμάζω. Το θέμα είναι να βρίσκεις τρόπους να διαρκούν τα συναισθήματα» πρόσθεσε η Φωτεινή Γεωργαντά για τον σύζυγό της και πρόσθεσε:

«Είναι γλυκιά η ανάμνηση που έχω από τις ψυχαγωγικές εκπομπές που συνεργαζόμουν. Όταν βλέπω τον εαυτό μου στις ψυχαγωγικές εκπομπές που συμμετείχα διαπιστώνω ότι δεν φορούσε ούτε make up. Ποτέ δεν ήταν αυτοσκοπός μου να παραμείνω στην τηλεόραση».

Παράλληλα, η Φωτεινή Γεωργαντά εξήγησε τους λόγους που δεν θα συμμετείχε σε ένα πάνελ εκπομπής λέγοντας: «Δεν θα συμμετείχα σε πάνελ εκπομπής. Με ποια ιδιότητα θα κρίνω τον καθένα; απλά επειδή είμαι αναγνωρίσιμη;».