Φωτεινή Δάρρα: «Αυτό είναι ένα είδος μπούλινγκ, δεν ισχύει τίποτα απ’ όλα αυτά»

Φωτεινή Δάρρα: «Αυτό είναι ένα είδος μπούλινγκ, δεν ισχύει τίποτα απ’ όλα αυτά»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;», παραχώρησε η Φωτεινή Δάρρα.

Η ερμηνεύτρια μεταξύ άλλων μίλησε για την εμπειρία της από το J2US, απαντά για το ενδεχόμενο να τη δούμε σε μία κριτική επιτροπή, ενώ αποκαλύπτει ποιο είναι το χειρότερο πράγμα που έχει διαβάσει ποτέ για την ίδια.

«Ήταν πολύ συνειδητή η απόφασή μου να συμμετάσχω στο J2US, διότι μου άρεσε πάρα πολύ το ταίρι μου. Ο Πάνος Τριανταφύλλου ήταν για μένα ο βασικός λόγος για τον οποίο δέχθηκα. Δύσκολα θα το ξανάκανα όμως, γιατί δεν είναι εύκολο να υπάρξει και πάλι αυτό το μομέντουμ. Πιστεύω πολύ στη στιγμή», είπε η Φωτεινή Δάρρα και συνέχισε:

«Μου έχει γίνει πρόταση να πάω στο Survivor. Όταν με πήραν, νόμιζα ότι έγινε κάποιο λάθος. Γέλασα πάρα πολύ, γιατί κάποιος που με ξέρει, γνωρίζει ότι δεν θα άντεχα κάτω από αυτές τις συνθήκες. Είμαι δύσκολη σε αυτό».

«Έχω παραπονεθεί σε δημοσιογράφο για δημοσίευμα που με αφορούσε πριν χρόνια. Προς μεγάλη μου έκπληξη είδα ότι μου απάντησε πολύ ευγενικά και το κατέβασε αμέσως, γιατί ήταν ψευδές. Το χειρότερο που έχει γραφτεί για μένα είναι μία προσπάθεια να δημιουργηθεί η εικόνα ότι είμαι κακιά, δύσκολη. Είναι ένα είδος bullying. Παιδιά, στοπ. Δεν ισχύει τίποτα απ’ όλα αυτά», είπε κλείνοντας η Φωτεινή Δάρρα.