Φωτεινή Μπαξεβάνη για παλαιότερη δήλωσή της: «Έλεος, αυτό το είπα σε μια συνέντευξη…»

Φωτεινή Μπαξεβάνη για παλαιότερη δήλωσή της: «Έλεος, αυτό το είπα σε μια συνέντευξη…»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4», βρέθηκε η Φωτεινή Μπαξεβάνη.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τις επισκέψεις στα μοναστήρια και το τι την μάγευε εκεί, ενώ αναφέρθηκε και σε μια παλαιότερη συνέντευξή της όπου είχε δηλώσει πως θα γίνει μοναχή.

«Όχι μωρέ αυτό το πράγμα, έλεος, σε μία συνέντευξη γενικότερη παλιά που δεν θυμάμαι ούτε που. Είναι μεγάλη κουβέντα για να σας το αναλύσω. Έχω μια αγάπη και μια πίστη στον άνθρωπο. Από μικρή είμαι πάρα πολύ κοινωνική, οπότε είχα την περιέργεια όχι για κουτσομπολιό, αλλά μέσα από αυτό μαθαίνω κι εγώ για την ζωή, για αυτό έγινα κι ηθοποιός. Ότι μπαίνεις μέσα στην ζωή κι αυτών των χαρακτήρων, μαθαίνεις και πράγματα για τον εαυτό σου», είπε η Φωτεινή Μπαξεβάνη.

«Πηγαίναμε με την γιαγιά μου εκδρομές σε μοναστήρια και με εντυπωσίαζε πάρα πολύ το πως μπορούν να αφοσιωθούν σε αυτό, αλλά σαν μια διάθεση εσωτερικής διαδρομής κι αφοσίωσης. Είμαι πολύ κοινωνική κι έτσι θα το είχα αναφέρει σε εκείνη την συνέντευξη. Σκέφτηκα ενεργητικό μοναχισμό. Αυτή η διάθεση του ταξιδιού προς τα μέσα σου, αλλά και με αγάπη προς τους άλλους ανθρώπους» ανέφερε η Φωτεινή Μπαξεβάνη.