Φλορίντα Πετρουτσέλι: “Μετά από 4 μέρες με πήρε τηλέφωνο ο άντρας μου και μου είπε πως είναι όλοι θετικοί”

Φλορίντα Πετρουτσέλι: "Μετά από 4 μέρες με πήρε τηλέφωνο ο άντρας μου και μου είπε πως είναι όλοι θετικοί"

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» μίλησε η Φλορίντα Πετρουτσέλι και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στην περιπέτεια τόσος της ίδιας, όσο και της οικογένειάς της με τον κορονοϊό.

«Είμαι πολύ καλά. Είμαι στη φάση που σχεδόν τελειώνει. Έχουν περάσει δυο βδομάδες. Δεν ξέρω πως κόλλησα. Φαντάζομαι κάτι απλό συνέβη. Εγώ κάνω συνήθως μια φορά τη βδομάδα τεστ. Βγήκα θετική και δεν είχα κάποιο σύμπτωμα. Πέρα από μια ελαφρά ενόχληση στον λαιμό, σαν να είχα κρυώσει. Τις πρώτες τέσσερις μέρες έμεινα απομονωμένη κάτω σε ένα υπόγειο.

Μετά από τέσσερις μέρες με πήρε τηλέφωνο ο άντρας μου να ανέβω γιατί είναι όλοι θετικοί. Ο μικρός είναι 10 μηνών και η μεγάλη δυόμιση χρονών. Τα παιδιά δεν έχουν κανένα απολύτως σύμπτωμα. Ίσα-ίσα έχουν υπερβολική ενέργεια. Παίρνουν κάτι βιταμίνες για το ανοσοποιητικό και νομίζω πως τους δίνει παραπάνω ενέργεια. Αλλά είμαστε καλά. Πέρασε σχετικά χαλαρά αυτό» εξήγησε η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

Θυμίζουμε πως η Φλορίντα Πετρουτσέλι με ανάρτησή της στο Instagram αποκάλυψε πως τόσο η ίδια, όσο και ο σύζυγος της, Άρης Γούτος, αλλά και τα παιδιά τους διαγνώστηκαν θετικοί στον κορονοϊό.