Φάνης Λαμπρόπουλος: «Έβαλα μέσον για να φύγω από τον Αρναούτογλου και τώρα θα ξαναπάω;»

Φάνης Λαμπρόπουλος: «Έβαλα μέσον για να φύγω από τον Αρναούτογλου και τώρα θα ξαναπάω;»

Στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend», μίλησε ο Φάνης Λαμπρόπουλος.

Ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός, μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το δοκιμαστικό από το οποίο πέρασε στον ΑΝΤ1 για το τηλεπαιχνίδι «5Χ5», ενώ αναφέρθηκε και στη συνεργασία του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Είμαι ο άνθρωπος των δοκιμαστικών, μου αρέσει πολύ να δοκιμάζομαι. Ωραία περάσαμε, κάναμε κάτι σαν προσομοίωση, δεν ξέρω τι θα γίνει. Πέρασε πολύς κόσμος είναι η αλήθεια», ανέφερε ο Φάνης Λαμπρόπουλος και πρόσθεσε:

«Η Κατερίνα Ζαρίφη είναι φαβορί όπου και να πάει, είναι πολύ καλή και θα είναι και σε αυτό πολύ καλή. Το συγκεκριμένο παιχνίδι θέλει τρομερή επαφή με τον κόσμο και η Κατερίνα σε αυτό είναι μανούλα. Θα χαρώ, αν είναι να χάσω λεφτά, να τα χάσω από την Κατερίνα».

«Εγώ αυτό που θέλω είναι να κάνω πράγματα που είναι fun. Κυρίως με ενδιαφέρει η συνθήκη, να περνάω καλά. Έβαλα βύσμα για να φύγω από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τώρα θα ξαναγυρίσω;», τόνισε χαριτολογώντας ο Φάνης Λαμπρόπουλος για τις άλλες προτάσεις που μπορεί να έχει από τον ΑΝΤ1 και το ενδεχόμενο επιστροφής στο The 2Night Show.

Ενώ κλείνοντας ο Φάνης Λαμπρόπουλος συμπλήρωσε: «Θα ήταν τιμητικό να συνεργαστώ με κάποια εκπομπή με πιο… σοβαρό προφίλ. Έχεις καταλάβει πόσο χαμηλά έχω πέσει για τα λεφτά; Έχω κάνει άσχημα πράγματα για τα λεφτά, άσε τον Αρναούτογλου ας πούμε».